Win10 LTSC ms-gamingoverlay hatası

KasapBey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,190
win11 pro dan aşırı donma problemi yüzünden forum discorddan birinin isteği üzerine win11 ltsc geçmemi söyledi. Win11 problemlidir diye win10 lot ent. ltsc 21h2 geçtim. Store yoktu onla uğraştım çözdüm. Xbox açamadım çözdüm. Şimdide gamebar açamıyorum. kayıt vb. şeyler için gamebar şart. Nasıl açabilirim. Çözümü yoksa win10 proya döneceğim
1769866587534.webp

Sanırım Microsoft Store'u yüklediniz. Buradan indirebilirsiniz.

Sanırım Microsoft Store'u yüklediniz. Buradan indirebilirsiniz.
teşekkürler hocam. googleden çıkıyorda direk pcden çıkmadı. eğer ltsc daha sorun çıkartacaksa hiç uğraşmadan sürüm değiştireyim. yoksa devam edeyim.

teşekkürler hocam. googleden çıkıyorda direk pcden çıkmadı. eğer ltsc daha sorun çıkartacaksa hiç uğraşmadan sürüm değiştireyim. yoksa devam edeyim.
oyun vs ile işin varsa ltsc ile ne işin olur ki?
gunluk içinse ltsc kur derim..
home pro modla, kullan..
ram 16, ssd varsa sorun cıkarmaz..

oyun vs ile işin varsa ltsc ile ne işin olur ki?
gunluk içinse ltsc kur derim..
home pro modla, kullan..
ram 16, ssd varsa sorun cıkarmaz..
bilgim yok benim hocam ltsc nedir. da discorddan önerdiler. sorun çıkarmazsa kullanırımda 32gb ram 2tb ssd var

bilgim yok benim hocam ltsc nedir. da discorddan önerdiler. sorun çıkarmazsa kullanırımda 32gb ram 2tb ssd var
windowsu boşaltıyor 8 gb ramlar vs için uygun siz direkt win 11 pro kullanın ne ezber bi öneriymiş öyle

Başka bir sorun çıkartacağını sanmıyorum bende 5 aydır LTSC kullanıyorum.

Başka bir sorun çıkartacağını sanmıyorum bende 5 aydır LTSC kullanıyorum.
umarım öyledir yani yoksa sürüm iyiymiş sonradan öğrendim saçma şeyleri kapatıyormuşda. Deneyelim test edelim. win11 den iyidir kesin.

• Beğen
Reaksiyonlar: java
umarım öyledir yani yoksa sürüm iyiymiş sonradan öğrendim saçma şeyleri kapatıyormuşda. Deneyelim test edelim. win11 den iyidir kesin.
Windows 11 23h2den sonra kötüleşti. 23h2'ye kadar mutlu şekilde kullanıyordum. :(

PRO, HOME surumden kendi ltsc ni yap..
store, gameBar silme vs vs..
ltsc nin etkinleştirmesi bile uyuz eder adamı.
aktif key girersin, microsof tan etkinleştiremezsin.
hwid yaparsın LoT yapar vs vs, keyi de "mak" tır.
bana gelmez boyle ugrastırıcı seyler.
kullanıcı ad ve sifre den sonra tum prg. ların kurulmasını bekler, guncelleme yap ve kullan..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows 11 23h2den sonra kötüleşti. 23h2'ye kadar mutlu şekilde kullanıyordum. :(
ben sorun yasamadım,
1.webp
600 ayarlı iso
ki suan enson surumdeyim.

PRO, HOME surumden kendi ltsc ni yap..
store, gameBar silme vs vs..
ltsc nin etkinleştirmesi bile uyuz eder adamı.
aktif key girersin, microsof tan etkinleştiremezsin.
hwid yaparsın LoT yapar vs vs, keyi de "mak" tır.
bana gelmez boyle ugrastırıcı seyler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben sorun yasamadım,Alıntıyı görüntüle 600 ayarlı iso
ki suan enson surumdeyim.
Ekran kartsız çöp ötesi bir bilgisayar kullandığım için yaşıyorum bende zaten. :)

Ayrıca etkinleştirmesi 1dk bile sürmüyor.
irm https://get.activated.win | iex powershell yöneticiye yapıştır.
1e bas
bitti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,945
Üyeler
189,010
Son üye
rexocan
Geri