Neler Yeni

Win10 Pro'dan Win10 Home'a geçmek

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Efehan
Yeni hazır sistem satın aldım içinde Windows 10 Pro kurulu. Laptopumda ki lisans ile etkinleştirmek istiyorum. Kasayı 10 home a döndürmek mi daha kolay olur yoksa laptop lisansını koruyarak pro ya yükseltilebilir mi? Cevap hangisi ise nasıl yapılır rehber var mı?
Not: Usb belleğim yok.

Yeni hazır sistem satın aldım içinde Windows 10 Pro kurulu. Laptopumda ki lisans ile etkinleştirmek istiyorum. Kasayı 10 home a döndürmek mi daha kolay olur yoksa laptop lisansını koruyarak pro ya yükseltilebilir mi? Cevap hangisi ise nasıl yapılır rehber var mı?
Windows 10 pro keyi ise etkinleştirme yaptıktan sonra key OEM ise kalıcı kalıyor istediğin sürüme geç gitmiyor etkinleştirme

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Efehan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Efehan
OEM imiş

mberkay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Berkay Dalgıç
Win10 Pro kullanma isteğin nedir? Ne amaçla pro kullanacaksın? Win10 Pro nun sunduğu şeyleri kullanmayacaksan performans anlamında hiçbir farkı yok home ve pro sürümünün hatta home salt hali ile daha performanslıdır.

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Efehan
Win10 Pro kullanma isteğin nedir? Ne amaçla pro kullanacaksın? Win10 Pro nun sunduğu şeyleri kullanmayacaksan performans anlamında hiçbir farkı yok home ve pro sürümünün hatta home salt hali ile daha performanslıdır.
pro yu kullanmayacağım ki. Laptopum da home ve lisansı var. Kasayı da etkinleştirmek için laptop u proya yükseltip mi kasayı etkinleştirmek daha kolay olur. Yoksa kasayı home a çevirip lisans etkinleştirmek mi? hangisi olursa nasıl olur onu soruyorum.

pro yu kullanmayacağım ki. Laptopum da home ve lisansı var. Kasayı da etkinleştirmek için laptop u proya yükseltip mi kasayı etkinleştirmek daha kolay olur. Yoksa kasayı home a çevirip lisans etkinleştirmek mi? hangisi olursa nasıl olur onu soruyorum.
Pro'da etkinleştirme yap OEM ise zaten anakarta işleyecek ve artık o keyi girmeden etkinleşecek PC formattan sonra

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
aralarında ne fark varki

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Efehan
lisansın win10 home da olması sorun değil mi yani? Direkt laptop tan alıp kasaya geçirebilirim yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnsanlar beni yanlış anladı. Laptop u pro ya yükseltmeyi sorma amacım iki pcde de windows un aynı olmasını sağlamak Çünkü etkinleştirmek için aynı olması gerekiyor sanıyordum. Dediklerinize bakınca değil gibi düşünmeye başladım.

Top Bottom