Neler Yeni

Windows 11 nasıl hızlandırabilirim? Oyunlarda düşük FPS

Lokomotif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Recep Altın
Arkadaşlar başlangıç uygulamalarını kapatmak, arka planda çalışan uygulamaları kapatmak gibi temel şeyleri yaptım. Bana biraz daha kesin sonuç verecek şeyler lazım. Temiz kurulum yaptım bu arada.
Örneğin başlata ''Çekirdek yalıtım'' yazınca çıkan yerdeki Bellek bütünlüğünü kapattım, herkes çok fazla FPS düşürdüğünü söylemiş çünkü. Böyle başka ayarlar var mıdır?
Oyunlarda FPS oldukça düştü çünkü..

Bir de Valorant'ta mesela oyun daha kötü gözüküyor, daha bir keskin, bulanığımsı, kötü gözüküyor. Win10'da yoktu bu problem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
berkay
Termal macun yeni mi
Fanlar temiz mi

xTURANN

80+ Silver
Dostum ne alakası var 2 gün önce Win10'da problem yoktu Win11'de çıktı bu problemler. Isınma sorunu yok macun yeni. Alakasını anlayamadım.
O Halde W10'a geri dön. Oturmuş bir OS ile yeni çıkan bir OS arasında elbette fark olacaktır.

Böyle önericeksen önerme diyeceksen de ;
Custom W11 kur. Senin kapatamadığın ayarlarında kapatılabildiği şeyler vardır.

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar

Bu adamın aracını kullanıyorum bayağı güzel videoyu izleyerek yapabilirsiniz işlemleri ciddi ölçüde azaltıyor.

rasputin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Uğur
Arkadaşlar başlangıç uygulamalarını kapatmak, arka planda çalışan uygulamaları kapatmak gibi temel şeyleri yaptım. Bana biraz daha kesin sonuç verecek şeyler lazım. Temiz kurulum yaptım bu arada.
Örneğin başlata ''Çekirdek yalıtım'' yazınca çıkan yerdeki Bellek bütünlüğünü kapattım, herkes çok fazla FPS düşürdüğünü söylemiş çünkü. Böyle başka ayarlar var mıdır?
Oyunlarda FPS oldukça düştü çünkü..

Bir de Valorant'ta mesela oyun daha kötü gözüküyor, daha bir keskin, bulanığımsı, kötü gözüküyor. Win10'da yoktu bu problem.
windows 10 a geçerek

Lokomotif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Recep Altın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3-5 ay sonra zaten Win10'un desteği kesileceğinden dolayı Win11'e geçmek istedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,380
Üyeler
172,823
Son üye
ferit ferdinat
Top Bottom