Laptop sanırım marka sitesine girip driver kısmını bul model yazınca driverler çıkar ve ya driverbooster programını kurup ücretsiz bulup yükleyebilirsinizYeni PC aldım freedos olarak geliyor içine win11 kurucam acaba kurarken sürücüler dahil mi oluyor yoksa ayriyeten indirmem mi gerekiyor.
Ayrıca büyük çoğunluğu otomatik yüklenirLaptop sanırım marka sitesine girip driver kısmını bul model yazınca driverler çıkar ve ya driverbooster programını kurup ücretsiz bulup yükleyebilirsiniz
Masaüstü laptop değil. Derste olduğumdan geç cevapladım kusura bakmayın. Ayrıca win11i lisanslamak için hangi siteyi kullanabilirim?laptop ise google a marka model ismi driver diye aratıp orjinal sitesinden driver ları indireblirsiniz. masa üstü pc ise anakart marka modelini yazıp yine resmi web sitesinden driver ları kurabilirsiniz. program ile kurmanızı bende tavsiye etmem saçma sapan işinize yaramayan bir sürü bir kısmı virüslü uygulama ile doldurur bilgisayarınızı
o zaman anakartınızın resmi sitesine girin orda anakartınızın desteklediği tüm driverlar oluyor. oradan direk indirip kurabilirsiniz. ekran kartı driverı da windows otomatik algılayıp kurar.Masaüstü laptop değil. Derste olduğumdan geç cevapladım kusura bakmayın. Ayrıca win11i lisanslamak için hangi siteyi kullanabilirim?
Çok teşekkür ederim.o zaman anakartınızın resmi sitesine girin orda anakartınızın desteklediği tüm driverlar oluyor. oradan direk indirip kurabilirsiniz. ekran kartı driverı da windows otomatik algılayıp kurar.