Çözüldü✓ Win11 sürücü kurma yardım

Rwyera

80+
Reaksiyon skoru
2
Yeni PC aldım freedos olarak geliyor içine win11 kurucam acaba kurarken sürücüler dahil mi oluyor yoksa ayriyeten indirmem mi gerekiyor.

Yeni PC aldım freedos olarak geliyor içine win11 kurucam acaba kurarken sürücüler dahil mi oluyor yoksa ayriyeten indirmem mi gerekiyor.
Laptop sanırım marka sitesine girip driver kısmını bul model yazınca driverler çıkar ve ya driverbooster programını kurup ücretsiz bulup yükleyebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Laptop sanırım marka sitesine girip driver kısmını bul model yazınca driverler çıkar ve ya driverbooster programını kurup ücretsiz bulup yükleyebilirsiniz
Ayrıca büyük çoğunluğu otomatik yüklenir

program ile sürücü güncellemeyi tavsiye etmiyorum çünkü ya yanlış sürücü kuruyor ya da hatalı , windows update zaten kurulduğundan itibaren yüklemeye başlayacaktır

laptop ise google a marka model ismi driver diye aratıp orjinal sitesinden driver ları indireblirsiniz. masa üstü pc ise anakart marka modelini yazıp yine resmi web sitesinden driver ları kurabilirsiniz. program ile kurmanızı bende tavsiye etmem saçma sapan işinize yaramayan bir sürü bir kısmı virüslü uygulama ile doldurur bilgisayarınızı

Format sonrası update ile buyuk çoğunlukla indirir.
Aygıt yoneticisinden kontrol edersin.
Wifi surucusu yoksa/ baglanmıyorsa;
Ethernet kablo ile modeme baglar gunceller,
Yada sitesinden marka, modelin surucunu indirip manuel yuklersin vs.

laptop ise google a marka model ismi driver diye aratıp orjinal sitesinden driver ları indireblirsiniz. masa üstü pc ise anakart marka modelini yazıp yine resmi web sitesinden driver ları kurabilirsiniz. program ile kurmanızı bende tavsiye etmem saçma sapan işinize yaramayan bir sürü bir kısmı virüslü uygulama ile doldurur bilgisayarınızı
Masaüstü laptop değil. Derste olduğumdan geç cevapladım kusura bakmayın. Ayrıca win11i lisanslamak için hangi siteyi kullanabilirim?

Son düzenleme:
Masaüstü laptop değil. Derste olduğumdan geç cevapladım kusura bakmayın. Ayrıca win11i lisanslamak için hangi siteyi kullanabilirim?
o zaman anakartınızın resmi sitesine girin orda anakartınızın desteklediği tüm driverlar oluyor. oradan direk indirip kurabilirsiniz. ekran kartı driverı da windows otomatik algılayıp kurar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,844
Üyeler
175,115
Son üye
legens07
Geri