Neler Yeni

Windoes 10 kurarken siyah ekranda kaldim

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
raşit akşit
Windows 10 kuruyordum ,pc yi 10dk brakip gittim büyük ihtimalle kendini yeniden başlatmaya çalışıyor ama pc imde kronik bir sorun var ve bazen direk güç tuşuna basınca pc açılmıyor , 5dk bekledikten sonra resete basınca açılıyor .ayni durum olmuş olabilir ne yapmalıyım ? Resete baseyimmi yoksa internette 3 saat bekleyin bir şey olmaz sa bilgisayarı kapatın demiş , resete basarsam kurulum yeniden mi baslar yoksa kaldığı yerden mi devam eder ? (Su an numlock tuşuna basınca klavyede ışık yanıp sönüyor,en son kurulum yeri seçtim sonra kurmaya başlamış ti )

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Windows 10 kuruyordum ,PC yi 10dk brakip gittim büyük ihtimalle kendini yeniden başlatmaya çalışıyor ama PC imde kronik bir sorun var ve bazen direk güç tuşuna basınca PC açılmıyor , 5dk bekledikten sonra açılıyor .ayni durum olmuş olabilir ne yapmalıyım ? Resete baseyimmi yoksa internette 3 saat bekleyin bir şey olmaz sa bilgisayarı kapatın demiş , resete basarsam kurulum yeniden mi baslar yoksa kaldığı yerden mi devam eder ? (Su an numlock tuşuna basınca klavyede ışık yanıp sönüyor,en son kurulum yeri seçtim sonra kurmaya başlamış ti )
usb ile mi kuruyorsun

FreakyXd

80+ Silver
uefi mi kuruyorsun ?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
raşit akşit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi