Neler Yeni

Window OEM key BİOS güncellemesinden sonra silindi

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
yaklaşık 1,5 yıldır aynı oem key kullanıyorum. bu sürede en az bi 10 kere format atmışımdır, hiçbir sorun yaşamamıştım. geçtiğimiz günlerde bios ayaralrında dolaşırken çok eski bir sürüm kullanıyorum diye bios güncellemek istedim, dosyayı indirip güncellemeyi yaptım. yaptıktan sonra "Bu cihazin güvenlik ayarlarındaki bir değişiklik nedeniyle PIN artık kullanılamıyor hatası" verdi. çok uğraşmama rağmen çözemedim ve bnde format atmaya karar verdim. format attıktan sonra temiz bir şekilde windowsu ayarladım ve masaüstüne ulaştım. fakat windowsu etkinleştir yazısı çıkıyordu. bn çok uzun süredir oem key kullanıyordum ve hiç bir sorun yaşamamıştım bu güne kadar. ve hep pc'ye yerel hesap ile değil microsoft hesabımla oturum açıyordum. sahip olduğum oem key neden şimdi çalışmayı bıraktı anlamadım bunu açıklayacak biri var mı

DogancanYr

80+ Bronze
Biosun o kadar eski olabilir ki güncellemeler ile farklı bir anakart olarak algılamış.
Microsoft activation scrips ile etkinleştir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
yolcu arslan
Hacım normalde mail ilede olması lazım. Otomatik görmüyorsa MS ile görüş derdini anlat anahtarın duruyorsa tekrar gir.

geçtiğimiz günlerde bios ayaralrında dolaşırken çok eski bir sürüm kullanıyorum diye bios güncellemek istedim,

Tamamda neden ?! :D
Bende aynı hatayı yaptım zamanıdna casper bilgisayarımda Uefi/Mbr idi sadece uefi mode kaldı.
İşiniz yoksa biosu neden güncellersiniz ya ilginç. Güncelleyeceğiniz herşeyin günlüğüne bakın sizi ilgilendiren bir şey yoksa güncellemeyin daha kötü olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hacım normalde mail ilede olması lazım. Otomatik görmüyorsa MS ile görüş derdini anlat anahtarın duruyorsa tekrar gir.

Tamamda neden ?! :D
Bende aynı hatayı yaptım zamanıdna casper bilgisayarımda Uefi/Mbr idi sadece uefi mode kaldı.
İşiniz yoksa biosu neden güncellersiniz ya ilginç. Güncelleyeceğiniz herşeyin günlüğüne bakın sizi ilgilendiren bir şey yoksa güncellemeyin daha kötü olabilir.
knk bios bakınca son güncelleme 2022 yazıyordu bnde 2024 sürümüne yükselteyim dedim kötü mü yaptım :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biosun o kadar eski olabilir ki güncellemeler ile farklı bir anakart olarak algılamış.
Microsoft activation scrips ile etkinleştir.
son güncelleme 2022 yazıyordu bnde 2024 sürümüne yükselttim geri dönüşü olur mu hayatımda bir kere bios güncelelyyeyim dedim başıma gelene bak normalde microsoft hesabına kayıtlı olmuyor mu oem keyler

Mr.White

80+ Bronze

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam eski key ile devam etme olanağım var mıdır

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
yolcu arslan
knk bios bakınca son güncelleme 2022 yazıyordu bnde 2024 sürümüne yükselteyim dedim kötü mü yaptım :(

son güncelleme 2022 yazıyordu bnde 2024 sürümüne yükselttim geri dönüşü olur mu hayatımda bir kere bios güncelelyyeyim dedim başıma gelene bak normalde microsoft hesabına kayıtlı olmuyor mu oem keyler

Ben gerekli değilse pek güncelemeyi tercih etmiyorum. Az önce baktım qbittorent vardı news bölümüne baktım günlükte işe yarar bir şey yok dedim güncellemedim.
Belki bu güncelleme bana zarar verecek nerden bilirsin. Rusların bir sözü varya çalışan bir şey varsa elleme diye.

Birde sendeki anahtara ne oldu niye girmiyorsun. Faturası birşeyi. Varsa anahtar tekrar gir olmazsa MS ile görüş hallederler.

DogancanYr

80+ Bronze

Eski sürüme dönmeye gerek bile yok. Microsoft activation scrips ile etkinleştir. Orijinal aynı anahtar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,177
Üyeler
163,121
Son üye
aliosmanbyrk1
Top Bottom