Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Windows 10/11 PRO KEY 5 TL (MAK)

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
snop02
Bu sağlam lisans vb gibi sitelerden alımına ne diyorsum
bu tur sitelerden hiç alısveriş yapmadıgım için yorum yapamam,
ama free paylasılan keyleride sattıklarına sahit olduk..
bu forumda 2, Txxxt forumda da 2 kişinin keylerini son 5 karakter arastırmasında free key oldugu ortaya cıkmıstı..

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Duman
bu tur sitelerden hiç alısveriş yapmadıgım için yorum yapamam,
ama free paylasılan keyleride sattıklarına sahit olduk..
bu forumda 2, Txxxt forumda da 2 kişinin keylerini son 5 karakter arastırmasında free key oldugu ortaya cıkmıstı..
1733383032453.png

nanay mi demek bu? ben 19631. kişi miyim kodu aktive eden?

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
snop02
Hocam, tembellik edip size sormamak adına internette araştırdım. Lakin, bulamadım. Şimdi çaresiz sizden talep ediyorum. Elinizde 2 adet mag key var mı? Varsa özelden atar mısınız? Bir de, bunları nasıl buluyorsunuz? yazabilir misiniz. Şimdiden elinize sağlık. Allah razı olsun.
enterprise surum ise MAK kullanırsın,
pro ise MAK kullanmanı tavsiye etmem. ileride format atınca "etkinleştirme sınırı asıldı" die hata alıp yeni key bulman gerekit..

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
yolcu arslan
Anahtarlar genelde çin üzerinden alınır. Oem olsun özellikle VL anahtarları olsun oradan temin edilerek paylaşılır. Bu işin pazarı çindir hatta direk günlük paylaştıkları yerlerde vardır. Hatırlayan vardır XP de genelde VL etkileşirdi çünkü çoklu lisans bu srümde olurdu kimsede olması gereken Home sürümü olmazdı herkes Pro VL kullnırdı.

Hepsi lisans ve sağlamlisanstan alanlar genelde memnun ben 6 ay oldu aldım faturası ile birlikte her sistem kurduğumda ototmtik aktifleşir.

Ofislerde uyguna alabilirsiniz satılan yerler var en fazla 80-90 tl. İlla 5 tl aramayın zaten tek seferlik olur onlar.

Ha birde+ geçen burda hala korsan aktifleştirme yöntemini kullnın diyenler vardı. Eskiden satın alamazdık şimdi ise fırsat çıkmış.
Bu yolu öldürmenin ne manası var? Ayrıca biri bilgisayarında port açıp lisans atıyor mantığı ne bunun.

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
snop02
Oluur

Güvenlik açısından OEM ve MAK farkı var mıdır? OEM anakarta kayıt ediliyordu diye hatırlıyorum
internettekiler de fark etmiyor.
pc ureticileri urettigi pc lere oem key girince microsoft a bildiriyor ve keyi kilitliyor..Asıl oem bunlar..
internetteki ile key blacklist olana kadar aynı oem ile bircok pc etkinleştirirsin..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anahtarlar genelde çin üzerinden alınır. Oem olsun özellikle VL anahtarları olsun oradan temin edilerek paylaşılır. Bu işin pazarı çindir hatta direk günlük paylaştıkları yerlerde vardır. Hatırlayan vardır XP de genelde VL etkileşirdi çünkü çoklu lisans bu srümde olurdu kimsede olması gereken Home sürümü olmazdı herkes Pro VL kullnırdı.

Hepsi lisans ve sağlamlisanstan alanlar genelde memnun ben 6 ay oldu aldım faturası ile birlikte her sistem kurduğumda ototmtik aktifleşir.

Ofislerde uyguna alabilirsiniz satılan yerler var en fazla 80-90 tl. İlla 5 tl aramayın zaten tek seferlik olur onlar.

Ha birde+ geçen burda hala korsan aktifleştirme yöntemini kullnın diyenler vardı. Eskiden satın alamazdık şimdi ise fırsat çıkmış.
Bu yolu öldürmenin ne manası var? Ayrıca biri bilgisayarında port açıp lisans atıyor mantığı ne bunun.
aynen+

1YouTl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Enes
Massgrave gibi bir şey varken neden alırsın ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
yolcu arslan
Massgrave gibi bir şey varken neden alırsın ki

1733393708800.png

Tabi Şüpheli olan bu dosyayı kullanmak varken neden alasın ki?

Bugün 300 dolar epeyce para lisans için bizim ülkede. Ama kimse kusura bakmasın 80-90 TL'ye alamayan insanlara şaşıyorum.
Ben bu cihazı birkaç ay evvel 110bine aldım şimdi 110,000 tl yada 80bin tl veriyor bizim gibi ama sonra bu hırbo gidip abeğ ben krek yapacamda nerden yaparım 🤔😒
O kadar para ver 90 tl daha verme.Çok ilginç tipler. Hiç yoksa 20.000 lik cihaza gidersin 150 TL'ye ömürlük oem alırsın olur biter.
Örnek olsun diye demek istemiyorum hani bi paket parası derler ya.

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
snop02

Alıntıyı görüntüle

Bugün 300 dolar epeyce para lisans için bizim ülkede. Ama kimse kusura bakmasın 80-90 TL'ye alamayan insanlara şaşıyorum.
Ben bu cihazı birkaç ay evvel 110bine aldım şimdi 110,000 tl yada 80bin tl veriyor bizim gibi ama sonra bu hırbo gidip abeğ ben krek yapacamda nerden yaparım 🤔😒
O kadar para ver 90 tl daha verme.Çok ilginç tipler. Hiç yoksa 20.000 lik cihaza gidersin 150 TL'ye ömürlük oem alırsın olur biter.
Script veya exe çalıstırınca sonra burada görüyoruz konuları..steam, discort, face, mail hesabım vs. çalındı..

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
yolcu arslan
Script veya exe çalıstırınca sonra burada görüyoruz konuları..steam, discort, face, mail hesabım vs. çalındı..
Kesinlikle.
Yakın zamanda arkadaşımın. Yıllar öncede benim başıma gelmişliği vardır.

1YouTl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Enes

Alıntıyı görüntüle

Powershell koduyla çalışıyor diye biliyorum

Ve hani githubda da açık açık her şey ortada şimdiye kadar birileri derdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
yolcu arslan
Powershell koduyla çalışıyor diye biliyorum

Ve hani githubda da açık açık her şey ortada şimdiye kadar birileri derdi
22 yıldır bilgisayar kullnıyorum. XP zamanlarında haftada 1 format atardım. Virus belasından. Ama artık defender dahil hiçbir AV kullnmıyorum 2 yıldır. Nasıl çalıştıklarını biliyorum.
10 yıl 15 yıl uyuyan hücreler var araştırabilirsin. İllaki bu insanlar kötüdür demiyorum.
İnsnaları güvensiz bir yola itmenin ne mantığı var güvenli yolu varken !!

Misalen idman kullnıyorum eskiden deneme sürümü kullnıyorum şimdi ise lisanslı.
Aşağıda gördüğün gibi dijital imzası dahil kreksiz dosya tertemiz. Lisansını gömdüm içine sonrada kurulum haline getirdim.
Neden krek kullanayım ki? Paraylamı aldın dersen yani para verdim sayılmaz.

1733402046408.png

Top Bottom