yigitemre04
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 387
biri lütfen yardım etsin hiçbi yerde yok. ve benim pc 2004 sürümünde donuyor çok.
Eğer yükseltme yaptıysan ayarlardan bir önceki sürüme geri dön diyebilirsin.biri lütfen yardım etsin hiçbi yerde yok. ve benim PC 2004 sürümünde donuyor çok.
freedos için. bi site var ama türkçesi yok ingilizcesi var. onu sonradan türkçe yapabilir miyim?Eğer yükseltme yaptıysan ayarlardan bir önceki sürüme geri dön diyebilirsin.
https://tb.rg-adguard.net/public.phpbiri lütfen yardım etsin hiçbi yerde yok. ve benim PC 2004 sürümünde donuyor çok.
ben kendi sitesinden yapmıstımbiri lütfen yardım etsin hiçbi yerde yok. ve benim PC 2004 sürümünde donuyor çok.
Windows indirme sitesine edge üzerinden mobil tarayıcı olarak gir o şekilde sürüm seçebiliyorsun.ben kendi sitesinden yapmıstım
nası oluyor o yardımcı olabilir misiniz?Windows indirme sitesine edge üzerinden mobil tarayıcı olarak gir o şekilde sürüm seçebiliyorsun.
bunu bana yazmıyacaktın kanka diğer dostumuza yazıcaktın yanlıs oldu herhalde benim ihtiyacım yokWindows indirme sitesine edge üzerinden mobil tarayıcı olarak gir o şekilde sürüm seçebiliyorsun.
Baktımda 1909 sürümünü kaldırmışlar ya kusura bakma.nası oluyor o yardımcı olabilir misiniz?
windows ıso downloader programından windowsun 10'un ilk sürümlerine kadar iso dosyası bulabilirsin.nası oluyor o yardımcı olabilir misiniz?
indirdim ama hata verdi orası da. dosya çok büyük dediwindows ıso downloader programından windowsun 10'un ilk sürümlerine kadar iso dosyası bulabilirsin.
Al dostum kendim indirdim kontrol ettim sağlam.biri lütfen yardım etsin hiçbi yerde yok. ve benim PC 2004 sürümünde donuyor çok.