Cevahir Paşalıoğlu
80+ Silver
Genel olarak gün içinde açtığımda kullanımda hiç bir sorun yok ama, nedense sabah falan açıp kullandığımda Ayarlar kısmı veya Windows'un bir takım kişiselleştirme bölümlerinde falan aşağı yukarı yaptığımda yavaş ve kasmalar oluşuyor.
İşletim sistemini "Kapat" dediğimizde çıkan nokta nokta kapatılıyor yazısı, donarak devam ediyor ve öyle kapanıyor.
Ama bu dediğim gibi, sabah olan kullanımlarda oluyor.
Başlangıç sürem normalde 13.1 sn falandır hep, ve değişmez.
Bunlar olduğunda farkettim ki 12.6 sn'de. Bu bahsettiğim olayla 2 defa karşılaştım ve ikisinde de 12.6 sn başlangıç süresi, işletim sistemi bir kaç hizmeti tam anlamıyla başlatamıyor sanırım bundan dolayıda hem daha hızlı açılıyor ama bir yandan da yavaş çalışıyor diye düşünüyorum.
Yeni güncelleme mi beklemek iyi olur, yoksa ne yapılabilir? Bunlar dışında memnunum, bir sorunu yok 21H2'nin.
İşletim sistemini "Kapat" dediğimizde çıkan nokta nokta kapatılıyor yazısı, donarak devam ediyor ve öyle kapanıyor.
Ama bu dediğim gibi, sabah olan kullanımlarda oluyor.
Başlangıç sürem normalde 13.1 sn falandır hep, ve değişmez.
Bunlar olduğunda farkettim ki 12.6 sn'de. Bu bahsettiğim olayla 2 defa karşılaştım ve ikisinde de 12.6 sn başlangıç süresi, işletim sistemi bir kaç hizmeti tam anlamıyla başlatamıyor sanırım bundan dolayıda hem daha hızlı açılıyor ama bir yandan da yavaş çalışıyor diye düşünüyorum.
Yeni güncelleme mi beklemek iyi olur, yoksa ne yapılabilir? Bunlar dışında memnunum, bir sorunu yok 21H2'nin.
Son düzenleme: