artew
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- salih can aldemir
Merhaba windows 10 da sol alt taraftaki ara bölümüne tıklayınca önce dönen bir işaret ardından da siyah yada beyaz olup kapanıyor internetteki bir çok çözümü denedim ve düzelmedi (yazı yazılabiliyor ama sonuç bulunmadan kapanıyor) ara bölümün de bir tarih yazıyor ve o hep bir önceki günün tarihini gösteriyor bir kaç hafta önce aynı sorunu yine yaşamıştım ve yine düzeltemeyince bilgisayarı sıfırlamak zorunda kalmıştım şimdi ise tekrar sıfırlamak istemiyorum çok fazla program ve kurulumu en baştan yüklemek istemiyorum bunun bir çözümü yok mudur ?
not= ara bölümü normal çalışırken fujin marka kulaklığın programını kurduktan sonra yeniden başlatınca başıma geldi bunlara ek olarak windows için koyduğum pini kabul etmedi ve her seferinde telefona gelen kod ile giriş yapmamı istiyor
not= ara bölümü normal çalışırken fujin marka kulaklığın programını kurduktan sonra yeniden başlatınca başıma geldi bunlara ek olarak windows için koyduğum pini kabul etmedi ve her seferinde telefona gelen kod ile giriş yapmamı istiyor