Windows 10 Ara kısmına yazamıyorum.

TheFaLcoN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
729
Windows 10 Ara kısmına yazamıyorum. Sorun bu arkadaşlar fotoğrafta ki yere hiç bir şey yazamıyorum sorun 2 gündür var sıkıntı etmedim ama artık hızlıca bir şey yapmak isteyip bulmak istiyorum ve yazamadığım için uğraştırıyor. Bu sorunu bilen var mı ?

Ekler

• ss.png
    ss.png
    859.9 KB · Hit: 63
Bende de olmuştu. Çok araştırdım ama çözemedim. Sonuç olarak formatlamak zorunda kaldım :D

Bende de olmuştu. Çok araştırdım ama çözemedim. Sonuç olarak formatlamak zorunda kaldım :D
Youtube de bir kaç video izledim ara kısmını görev yöneticisinden sonlandırdım bir anda çalıştı ama pc yi sabah tekrar açtıgımda yine aynı şekil oluyor 2 gün böyle idare ettim şimdi görev yöneticisinden sonlandırdım ama yine çalışmıyor :D Sorunu çözüyordum şimdi o bile olmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yine iyisin bende orası açılmıyor bile :D
Ben buradan aktif ettim buradan giriyorum yoksa normalde ara kısmı çıkmıyor zaten.

Hemen bakıyorum dostum sağol.

Ekler

• sa.png
    sa.png
    254.2 KB · Hit: 37
Youtube de bir kaç video izledim ara kısmını görev yöneticisinden sonlandırdım bir anda çalıştı ama PC yi sabah tekrar açtıgımda yine aynı şekil oluyor 2 gün böyle idare ettim şimdi görev yöneticisinden sonlandırdım ama yine çalışmıyor :D Sorunu çözüyordum şimdi o bile olmuyor.

Ben buradan aktif ettim buradan giriyorum yoksa normalde ara kısmı çıkmıyor zaten.
Bende de aktif ama yine açılmıyor. Büyüteç simgesine tıklıyorum, farenin yanında yuvarlak dönüyor yarım saniye falan sonra gidiyor ve hiçbir şey olmuyor.

Bende de aktif ama yine açılmıyor. Büyüteç simgesine tıklıyorum, farenin yanında yuvarlak dönüyor yarım saniye falan sonra gidiyor ve hiçbir şey olmuyor.
Çok garip :D Bende haziran veya temmuz aylarında yine bu sorun olmuştu güncellemeden sonra gitmişti galiba sanırım yeni bir güncelleme bekleyeceğiz.

Hepsini denedim banamısın demedi olmuyor.

Son düzenleme:
6 Gündür arama kısmım çalışmıyordu izlemediğim video kalmadı ama bir kod sayesinde kurtuldum .Sorun çözüldü Youtube da şu komut sayesinde arama kısmını kullanabiliyorum artık şükür. Formata gerek kalmadı.

Çalıştır kısmına şu kodu ekledim ve sorunum çözüldü

Çalıştır = C:\Windows\System32\ctfmon.exe = Tamam'a basın. Çözüm bende böyle oldu.

Videosu ise bu dakika 6 dan itibaren izleyiniz.

1608217957664.png

Umarım bu sıkıntıyı çeken çözer. Attığım youtube linkinde adam 7 tane yöntem sunmuş bu yöntem genellikle herkeste sorunu çözmüş. Diğerlerini de deneyebilirsiniz.

Geri