E Exton 80+ Katılım 26 Mart 2025 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Ömer Berlin Dün, 01:12 #1 CMD Yazarken Bile Zorlanıyorum Ne Yazarsam yazayım 1 harf bile girerken donuyor ve sürekli oluyor kalıcı düzeltemedim Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 01:12 Yardımcı olucak varsa yazsın acil ne yaparsam yapayım çözemedim sorunu arayüz sürekli donuyor Ekler 1.jpg 35.5 KB · Hit: 11 2.jpg 32.9 KB · Hit: 11
CMD Yazarken Bile Zorlanıyorum Ne Yazarsam yazayım 1 harf bile girerken donuyor ve sürekli oluyor kalıcı düzeltemedim Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 01:12 Yardımcı olucak varsa yazsın acil ne yaparsam yapayım çözemedim sorunu arayüz sürekli donuyor
tekino 80+ Bronze Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 1,164 Dahası Reaksiyon skoru 468 İsim Tekin Ayber Dün, 02:18 #2 trojen veya virüstür...
E Exton 80+ Katılım 26 Mart 2025 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Ömer Berlin Dün, 02:25 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 tekino yazmış: trojen veya virüstür... Devamı için tıklayın... sanmıyorum herhangi bi değer kaybı fps kaybı donma yok windows search kasıyor sadece
tekino yazmış: trojen veya virüstür... Devamı için tıklayın... sanmıyorum herhangi bi değer kaybı fps kaybı donma yok windows search kasıyor sadece