Neler Yeni

Windows 10 arama yeri açılmıyor

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Dwayne Rolly
aramak için basıyosun kendi kendine sadece o kısım donup kapanıyor ya da sadece bir iki harf yazdıktan sonra gidiyo ama yazmazsan düzgün çalısıyo nasıl çözülür bu

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Alperen Yılmaz
aramak için basıyosun kendi kendine sadece o kısım donup kapanıyor ya da sadece bir iki harf yazdıktan sonra gidiyo ama yazmazsan düzgün çalısıyo nasıl çözülür bu
başka klavyeyle dene , windows un içinden herhangi bir özellik sildin mi

Search aktif mi?
1743072011109.png

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım

Buyur canım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Dwayne Rolly
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,345
İsim
Abdullah Aydoğdu

Benzer aynı problemi yaşıyorum 2 gündür var bu problem win10 u mu bozmaya calısıyorlar 11 e gecelım dıye

Search aktif mi?
1743103305851.png

Bende böyle

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
evet açık

benim gibi kaç tane canın var kocum ilk yazmayı öğren sonra saçma sapan dosya atmamayı öğren
Sana iyilik yaramıyor dalyaprak.

Kod içeriği

@echO off
start "" "ctfmon.exe"

Win+R yapıp ctfmon.exe yaz zaten çalışacak.

Şöyle anonların tavır almasına kuruluyorum :D

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Dwayne Rolly
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Sana iyilik yaramıyor dalyaprak.

Kod içeriği

@echO off
start "" "ctfmon.exe"

Win+R yapıp ctfmon.exe yaz zaten çalışacak.

Şöyle anonların tavır almasına kuruluyorum :D
adam gibi yazmayı ogren v.zina 16 yasında bebelerin böyle forumlarda adam olmasına kuruluyorum bende hadi git ötede oyna saçma sapan şeyleri indirmeye niyetim yok adam gibi yazdıgımı bile okumadıgın belli zaten çalısıyor kendi kendine kapanıyo yazınca

arada klavye yüzünden pc böyle yapabilir basitten başka bi klavye ile deneyin
hala aynı

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
adam gibi yazmayı ogren v.zina 16 yasında bebelerin böyle forumlarda adam olmasına kuruluyorum bende hadi git ötede oyna saçma sapan şeyleri indirmeye niyetim yok adam gibi yazdıgımı bile okumadıgın belli zaten çalısıyor kendi kendine kapanıyo yazınca

hala aynı
:D Şöyle karşımda konuşabilir misin acaba. Buyur canım diye mesaj atıp çözüm sunmuşum sana bir şey batmış gibi cevap veriyorsun. Adam akıllı söyle rahatsız olduğunu ona göre cevap vereyim sana. Öyle yaşını bilmediğinde kişilerede 15 16 yaşında diye konuşmak da büyük embesillik üzerler seni. Şimdi git adam akıllı windowsunu kur sıfırdan adam akıllı kullan bilgisayarı 30 tane konu açmışsın hepsi windows dosyası hatası dll hatası. Adam akıllı sana cevap verende suç bir de velet yazmış şu foruma yaş sınırı getirilmesi lazım.

1743155472148.png

Mesajı daha sonra düzenleyip artislik yapmak nerenin delikanlılığı ulan ahahaha ne güldürdün beni. İstanbul Fatih Gel dükkana sana bir çay ısmarlıyayım. Bakalım aynı konuşmayı yapabilecek misin

Son düzenleme:

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Dwayne Rolly
:D Şöyle karşımda konuşabilir misin acaba. Buyur canım diye mesaj atıp çözüm sunmuşum sana bir şey batmış gibi cevap veriyorsun. Adam akıllı söyle rahatsız olduğunu ona göre cevap vereyim sana. Öyle yaşını bilmediğinde kişilerede 15 16 yaşında diye konuşmak da büyük embesillik üzerler seni. Şimdi git adam akıllı windowsunu kur sıfırdan adam akıllı kullan bilgisayarı 30 tane konu açmışsın hepsi windows dosyası hatası dll hatası. Adam akıllı sana cevap verende suç bir de velet yazmış şu foruma yaş sınırı getirilmesi lazım.

Alıntıyı görüntüle
Mesajı daha sonra düzenleyip artislik yapmak nerenin delikanlılığı ulan ahahaha ne güldürdün beni. İstanbul Fatih Gel dükkana sana bir çay ısmarlıyayım. Bakalım aynı konuşmayı yapabilecek misin
düzenleyip derken aslan devamını yazdım atmamayı öğrende bıraktım hayırdır sana hesapmı vericem dünkü cocouklar klavyede adam olmuslar forum bebeleri ppleri bile yok ne oldugu belirsiz evden cıkmayan asosyal buyur canım deme tanımadıgın herkese dısarıda da deme ha önermem sonra seni bi güzel benzetirler görürsün canımı :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,008
Üyeler
170,965
Son üye
skyline94
Top Bottom