windows 10 boot lütfen yardım edin

Berkay0

80+
Reaksiyon skoru
190
windows 10 format atarken kurulum ekranında sona kadar geldim en sonunda tamamlamak için yeniden başlatılmalı yerinde yeniden başlattıktan sonra açılıyor windows logosu çıkıp geri kapanıyor sonra geri açılıyor ve müdahale etmediğim sürece kendi kendine açılıp kapanıyor

windows 10 format atarken kurulum ekranında sona kadar geldim en sonunda tamamlamak için yeniden başlatılmalı yerinde yeniden başlattıktan sonra açılıyor windows logosu çıkıp geri kapanıyor sonra geri açılıyor ve müdahale etmediğim sürece kendi kendine açılıp kapanıyor
Yüklenirken kesilmis veya duraksamiş olabilir. Tekrardan kurmayı denediniz mi veya yanlis modda yuklemis olabilir misiniz?

Yüklenirken kesilmis veya duraksamiş olabilir. Tekrardan kurmayı denediniz mi veya yanlis modda yuklemis olabilir misiniz?
defalarca denedim tekrardan kurmayı farklı usbler denedim rufus ayarlarını değiştirdim aynı sonuç

defalarca denedim tekrardan kurmayı farklı usbler denedim rufus ayarlarını değiştirdim aynı sonuç
Peki bilgisayar bileşenlerinden kaynaklı bir sorun olabilir mi? Bir kere de windowsun kendi setupıyla flash oluşturmayı deneyebilirsiniz. Sorunun kaynağının ne olduğunu bilmediğimiz için fikir yürütmekte zor yardımcı olamıyorum kusura bakmayın.

USB'yi çıkardınız mı yeniden başlatamadan önce

Aynı sorunu ben de yaşadım. Benim sorunum BIOS güncellemesi ile çözüldü. Eğer güncelleme varsa ve yapabilecekseniz yapın yüksek ihtimal çözülür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,304
Üyeler
183,974
Son üye
_frozen
Geri