hellwinx23
80+
- Reaksiyon skoru
- 162
arkadaşlar şuna bakin SSD Kullanıyorum kendi kendıne doluyor gerçekten kafayı yiyeceğim ya ne yapmam lazım yardım eder misiniz
indirilenler dosyasının ekran görüntüsünü paylaşabilir misin?Alıntıyı görüntüle
arkadaşlar şuna bakin SSD Kullanıyorum kendi kendıne doluyor gerçekten kafayı yiyeceğim ya ne yapmam lazım yardım eder misiniz
Malware bytes yükleyip bi tarayınAlıntıyı görüntüle
16gblik world of warcraft vardı başka diske attim kralindirilenler dosyasının ekran görüntüsünü paylaşabilir misin?
başlatıyorum kral şimdi windows güvenliğinden tam taramaTam virüs taraması yap. Trojan olabilir.
windows güvenliğinden tam tarama yapıcam bitincede sizin dediginiz uygulamayla yapıcam birdeMalware bytes yükleyip bi tarayın
Ekran yakalama vs. kullandıysanız videolarınız yer kaplıyor olabilir. Winmdows Arama yerine "Geçici Dosyaları Sil" yazın, orada ne var ne yok bakabilirsiniz.16gblik world of warcraft vardı başka diske attim kral
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
başlatıyorum kral şimdi windows güvenliğinden tam tarama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
windows güvenliğinden tam tarama yapıcam bitincede sizin dediginiz uygulamayla yapıcam birde
Dostum bilgisayarına virüs bulaşmış. Bu tür virüsler taramayla falan bitmez sıfırdan format atmanı öneririmAlıntıyı görüntüle
Bu konularda kesin konuşmanızı doğru bulmuyorum, bütün virüsler silinemez diye bir şey yok.Dostum bilgisayarına virüs bulaşmış. Bu tür virüsler taramayla falan bitmez sıfırdan format atmanı öneririm
kral malwarebytes ile virus taraması yaptım 6 tane buldu 1 tane trojan öbürlerinide bilmedigim birşeyden dolayi ve şuan depolama otomatik dolmuyor gibi duruyorKaspersky ile tam tarama yapın, malwarebytes yetersiz kalıyor virüs taramada
virusleri temizle 4-5 defa tam taramayap ne olur olmaz bir kac günde takip et pcyi şüpheli bişey varmıkral malwarebytes ile virus taraması yaptım 6 tane buldu 1 tane trojan öbürlerinide bilmedigim birşeyden dolayi ve şuan depolama otomatik dolmuyor gibi duruyor
Hocam virüs boş alan buldukça yayılıyor ve diğer dosyalara bulaşıyor. Sizin yapacağınız bir şey olmuyor bu durumda.Bu konularda kesin konuşmanızı doğru bulmuyorum, bütün virüsler silinemez diye bir şey yok.
Taramayla geçti diyerek risk almaktansa en kesin çözümü önerdim benBu konularda kesin konuşmanızı doğru bulmuyorum, bütün virüsler silinemez diye bir şey yok.
Benim bilgisayarıma zamanında mining virüsü bulaşmıştı, malwarebytes ile tarama yaptığımda bulamamıştı, Kaspersky uzun bi tarama sonrasında virüsü bulup silmişti, sonrasında problem olmadan kullanmaya devam ettim,kral malwarebytes ile virus taraması yaptım 6 tane buldu 1 tane trojan öbürlerinide bilmedigim birşeyden dolayi ve şuan depolama otomatik dolmuyor gibi duruyor