Neler Yeni

Windows 10 desteği bitiyor 11'e geçmek şart mı?

AnormalTavuk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
196
10'u daha rahat ve kullanışlı buluyorum ama desteği bitiyormuş galiba geçmez isem çok sorun yaşar mıyım ya da daha sonra fikrimi değiştirirsem 11 e geçebilir miyim yoksa geçmemiş olmam engel olur mu?

program desteği değil güncelleme desteği kesilecek yani hala windows 10 iş görecek sana kalmış bir şey pcye kolay kolay virüs bulaştırmıyorsan 10 kullan bulaştırırım dersen malwarebytes kasperysky falan kurarsın sorun çözülür , 11'e geçmek şart değil

10'u daha rahat ve kullanışlı buluyorum ama desteği bitiyormuş galiba geçmez isem çok sorun yaşar mıyım ya da daha sonra fikrimi değiştirirsem 11 e geçebilir miyim yoksa geçmemiş olmam engel olur mu?
antivirüsün varsa kullan hocam dert değil.

Antivirüsüm yok ama steam youtube arasında takılıyorum internetten bir şey falan indirmiyorum o zaman kalmam da sorun yok diyorsunuz

Antivirüsüm yok ama steam youtube arasında takılıyorum internetten bir şey falan indirmiyorum o zaman kalmam da sorun yok diyorsunuz
14 Ekim 2025'den itibaren Windows 11'e geçmek artık ücretsiz olmayacak. Bunu da göz önünde bulundur.

Win10iota geç 2032 ye kadar güncelleme alacak olan türüne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,090,109
Üyeler
173,311
Son üye
Sway.A
Geri