Vitriol
80+
Dahası
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar, Windows 10 Pro 64 Bit Kullanıcısıyım Ve 4 Adet Sorum Var.
Ekran Kartım ' MSI RX 470 4G Gaming X ' Modeli.
Sisteme İnternet Bağladıktan Sonra Gelen Güncellemeler İle Windows 10 Ekran Kartı Driveri Yüklemiş.
Rx470 Olarak Gözüküyor, Daha Sonra Birde Sürücüyü Güncelle Dedim Eski Yüklenmiştir Diye.
Güncellendi Ve Amd Control Center Bilmemnesi Yüklü Değil Ancak Ekran Kartı Algılandı Ve Çalışıyor.
C Diskinde Amd Klasoru Var İçinde 2-3 Tane Zımbırtı Mevcut Tam Yüklü Değil Gibi Ama
FunMark Testinde Felan 1920x1080 70 Fps Veriyor. Neyse Konu Şu;
Ben Bunun Üzerine Rx470 'in Driverini Yüklersem Bir Sorun Olur'mu ?
Yoksa Windows 'dan Komple Kaldırıp'mı Yüklemeliyim ?
Birde Bu Amd'nin Kendi Driverindeki Ayalar Msı AfterBurner Yükleyince Çakışmıyormu ? Hangisinden Ayar Çekicem ?
Son Olarak Görev Yöneticisinden Ekran Kartıma Girince Gpu Belleği 8 GB Diyor.
Sanırsam Ramlerimden 2 GB Almış Bu Olayı Nasıl Engelliyeceğim ?
Ekran Kartım ' MSI RX 470 4G Gaming X ' Modeli.
Sisteme İnternet Bağladıktan Sonra Gelen Güncellemeler İle Windows 10 Ekran Kartı Driveri Yüklemiş.
Rx470 Olarak Gözüküyor, Daha Sonra Birde Sürücüyü Güncelle Dedim Eski Yüklenmiştir Diye.
Güncellendi Ve Amd Control Center Bilmemnesi Yüklü Değil Ancak Ekran Kartı Algılandı Ve Çalışıyor.
C Diskinde Amd Klasoru Var İçinde 2-3 Tane Zımbırtı Mevcut Tam Yüklü Değil Gibi Ama
FunMark Testinde Felan 1920x1080 70 Fps Veriyor. Neyse Konu Şu;
Ben Bunun Üzerine Rx470 'in Driverini Yüklersem Bir Sorun Olur'mu ?
Yoksa Windows 'dan Komple Kaldırıp'mı Yüklemeliyim ?
Birde Bu Amd'nin Kendi Driverindeki Ayalar Msı AfterBurner Yükleyince Çakışmıyormu ? Hangisinden Ayar Çekicem ?
Son Olarak Görev Yöneticisinden Ekran Kartıma Girince Gpu Belleği 8 GB Diyor.
Sanırsam Ramlerimden 2 GB Almış Bu Olayı Nasıl Engelliyeceğim ?