Neler Yeni

Modding Windows 10 Ekran Kartı Ve Ram Sorusu ?

Vitriol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Mehmet Esen
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar, Windows 10 Pro 64 Bit Kullanıcısıyım Ve 4 Adet Sorum Var.

Ekran Kartım ' MSI RX 470 4G Gaming X ' Modeli.

Sisteme İnternet Bağladıktan Sonra Gelen Güncellemeler İle Windows 10 Ekran Kartı Driveri Yüklemiş.
Rx470 Olarak Gözüküyor, Daha Sonra Birde Sürücüyü Güncelle Dedim Eski Yüklenmiştir Diye.
Güncellendi Ve Amd Control Center Bilmemnesi Yüklü Değil Ancak Ekran Kartı Algılandı Ve Çalışıyor.
C Diskinde Amd Klasoru Var İçinde 2-3 Tane Zımbırtı Mevcut Tam Yüklü Değil Gibi Ama
FunMark Testinde Felan 1920x1080 70 Fps Veriyor. Neyse Konu Şu;

Ben Bunun Üzerine Rx470 'in Driverini Yüklersem Bir Sorun Olur'mu ?
Yoksa Windows 'dan Komple Kaldırıp'mı Yüklemeliyim ?

Birde Bu Amd'nin Kendi Driverindeki Ayalar Msı AfterBurner Yükleyince Çakışmıyormu ? Hangisinden Ayar Çekicem ?

Son Olarak Görev Yöneticisinden Ekran Kartıma Girince Gpu Belleği 8 GB Diyor.
Sanırsam Ramlerimden 2 GB Almış Bu Olayı Nasıl Engelliyeceğim ?

Simurg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Sefa KAYA
Merhaba, birinci soruya gelirsek ekran kartı resmi sitesine girerek son sürümü güncellemenizde fayda var windows bazen atlayabiliyor.
İkinci soruya gelecek olursak windowsu tamamen silmenize gerek yok bütün driverları resmi sitelerinden güncellerseniz sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Ekran kartı ayar kısmına gelecek olursakta MSI AfterBurner kullanmanız yeterli olacaktır.

Vitriol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Mehmet Esen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, birinci soruya gelirsek ekran kartı resmi sitesine girerek son sürümü güncellemenizde fayda var windows bazen atlayabiliyor.
İkinci soruya gelecek olursak windowsu tamamen silmenize gerek yok bütün driverları resmi sitelerinden güncellerseniz sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Ekran kartı ayar kısmına gelecek olursakta MSI AfterBurner kullanmanız yeterli olacaktır.

Amd Radeon Yazılımını Kurdum Bir Sorun Yok Şuan Ancak, Buradaki Otomatik Ayarlar Fan O.C Felan ;
AfterBurner 'de Yükleyince Birbirine Girmezmi Şimdi Radeon Başka Ayar Yapıyo After Burner Başka Ayar Yapıyo..
Bide Bu Ekran Kartının Gaming Bilmemne Diye'de Driveri Varmış Ordanda Ayar Yapılabiliyormuş Bunlar Çorba Olmazmı ?

Simurg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Sefa KAYA
Amd Radeon Yazılımını Kurdum Bir Sorun Yok Şuan Ancak, Buradaki Otomatik Ayarlar Fan O.C Felan ;
AfterBurner 'de Yükleyince Birbirine Girmezmi Şimdi Radeon Başka Ayar Yapıyo After Burner Başka Ayar Yapıyo..
Bide Bu Ekran Kartının Gaming Bilmemne Diye'de Driveri Varmış Ordanda Ayar Yapılabiliyormuş Bunlar Çorba Olmazmı ?

Hepsinde ayar yapmanız gerekmiyor. Sadece tek program bunun için yeterli olacaktır. MSI AfterBurner kullanın. Ayarlar birbirleri ile karışmaz. Tek program içersinde yapıp kaydettiğiniz ayarlar geçirli olacaktır.

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
bence w7ye geçmeni öneririm son günlerde w 10da asırı bir sorun var

Top Bottom