Modding Windows 10 Enterprise 21 H2 LTSC 2021

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
726
Windows 10 Enterprise 21 H2 LTSC 2021
Optimum performans | Tüm fonksiyonlar aktif | Netframework 3.5 Directplay etkin | Microsoft Store Mağaza ekli
Sistem detayları: Windows 10 Enterprise Ltsc 2021 21H2 | IS Derlemesi: 19044.1288

Hakkında?
  • En son çıkan kasım ayı windows 10 enterprise ltsc 2021 iso dosyası kullanılmıştır. Herhangi bir güncelleme dosyası içermez!​
  • Startisback başlat menüsü, Microsoft 2016 Word,excel,PPoint Winrar,PDF Viewer ve MS-C++ kütüphanesi temel uygulamalar eklendi. W11 Resimleri ilave edilmiştir.​
  • Microsoft Edge güncellenmiştir Anagiriş sayfası arama motoru Google Türkiye olarak tanımlanmıştır. Ublock Origin Reklam engelleyicisi aktif gelir. Yer imleri çubuğu açık.​
  • Sistem Tam yetkili hesap olan Administrator yerel hesabıyla user olarak masaüstü gelir. Dileyen kendisi sonradan değişimi yapabilir.​
  • Explorer file manager yani dosya yöneticisi mümkün mertebe rahatlatılmıştır. Akıcı seri kullanım sağlandı. Kısayol ön eki kaldırıldı. Sayfa geçişleri rahatlatılmıştır.​
  • Lisans işlemleri için Forum içerisinde kms adlı uygulamayla lisans yapabilirsiniz. Tnclisans aracıda uygundur. Sistemde güncellemeler açık vaziyettedir isteyen yapar.​
  • Uefi-Legacy kurulum için uygundur. Rufus, ventoy , Aioboot programlarıyla usbdisklere yazdırma işlemlerini yapabilirsiniz.​
  • Sistem bir kereliğine real ve sanal olarak kurulum yapılmış olup, zerre kadar bir hataya rastlanılmamıştır. İşlemler sonunda sistem kalıntı dosyalardan arındırılmıştır.​
Kurulum sonunda alınan ekran görüntüsü:
Windows 10 Enterprise LTSC 2021-2021-11-18-22-24-58.png

indirme linki
https://disk.yandex.com.tr/d/6YIq2sgpO6lBzA

MD5: 360C4F44B5EF09A1640D3F37DCE6DC13

Programsız aktifleştirme yolu var mı? Önceki sürümü cmd ile yapıyodum fakat bu sürümde hata veriyor.

Programsız aktifleştirme yolu var mı? Önceki sürümü cmd ile yapıyodum fakat bu sürümde hata veriyor.
Dijital lisansla Windows ve Ofis programı aktif olarak gelmesi gerekliydi internet'e bağlı şekilde update'i bir kereliğine yapın lisans işlemi hallolacaktır. + Diğer taraftan da, olmazsa eğer alttaki linkten lisans aracını indirip çalıştırın menüden ilgili w10 veya ofis lisansını yapın.
TNCLisans aracı var daha evvel yazdığım bir uygulama. Tüm windowslar ofis programlarını bu uygulamayla aktif edebilirsiniz.
-> https://disk.yandex.com.tr/d/VGWv5SEKM8jrrQ

Hoca bari bu forumu rahat bırak. Her yerde varsın sal artık bence. TNCTR gibi paragöz ve sistemlere virüs dolduran adamların olduğu ortamda takılıyorsun bir ara da para dileniyordun paşa paşa takıl oralarda bu forumları rahat bırak bence. Arkadaşlara da önerim bu konuyu okuyanlar varsa mutlaka forjest'in paylaştığı sistemleri indirip kurmasınlar. Güvenli değiller.

Hoca bari bu forumu rahat bırak. Her yerde varsın sal artık bence. TNCTR gibi paragöz ve sistemlere virüs dolduran adamların olduğu ortamda takılıyorsun bir ara da para dileniyordun paşa paşa takıl oralarda bu forumları rahat bırak bence. Arkadaşlara da önerim bu konuyu okuyanlar varsa mutlaka forjest'in paylaştığı sistemleri indirip kurmasınlar. Güvenli değiller.
Ayrıca insanlar neden kurşunlar ki bunları ben anlamıyorum. Home veya pro neyimize yetmiyor?

Kursunlar yazacaktım hocam. Telefonda olduğum için oto duzeltme

Hocam hep akıl oyunu yapıyor bunlar zaten. Sistemin içinden 3-5 uygulama ve hizmet silince sistem dehşet oldu oyun performansı böyle oldu 20 fps aldığın oyundan 200 fps alacaksın gibi konuşuyorlar hep yani kısacası bunları kurunca sistemimiz daha iyi ve stabil çalışıyormuş oyunlardan da maksimum performans alıyormuşuz. Hepsi palavra. Gerek yok böyle sistemleri kurmaya. Bu adam zaten tnctr sitesinde sürekli aktif bir üye. Bir de bu aralar silentall diye katılımsız ve c*rackli program vs paylaşan siteye de dadanmış orada da moderatör yapmışlar bunu her yerden para kazanıyor. Bunu anlatmak istiyorum işte. Para için yapıyorlar. Bir ara bunlar tnctr'de yemin ediyorum bu editledikleri sistemleri parayla satıyorlardı özellikle bu forjest yani konuyu açan eleman ne zaman bu konu gibi bir konu açsa link falan verse altına iban numarası da yazıyordu.

Bu işin sonu mahkemeye gidecek gibi hisediyorum :confused:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide direk arkadışımıza konu açmanız yanlış siz de aslında onu karalıyorsunuz

Bu işin sonu mahkemeye gidecek gibi hisediyorum :confused:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide direk arkadışımıza konu açmanız yanlış siz de aslında onu karalıyorsunuz
Hakkınızda dayanaksız delilsiz ve kanıtsız yorum yapan birine arkamı dönüp sessiz kalmak bana göre değil ben doğru olanı yaptım. Bizim anlımız ak! yorum yapamayacağım şey yok yeterki doğru ve düzgün çerçevede yorumlar olsun. Üslubumu hiçbir zaman bozmamışımdır ancak ne varki, arkadaşımız bizi burada karalamaya çalışmış. Çekemeyen türden bir yaklaşım sergilemiş. Düşünmeden hareket ederen ergen bir dille yazılmış olan ağır ithamlara maruz yorumlar olmuş. Sizde karalamadan bahsetmişsiniz amacım doğru olanı göstermektir her zaman temel amaç karalamak değil doğruyu ortaya koymak esasen. Hakkınızda sizin içinde olumsuz yorumlar yapılsaydı siz sessiz kalırmıydınız kalıyorsanız eğer doğru bir durum değil bu o zaman yazılanları kabul etmiş olursunuz.

Hakkınızda dayanaksız delilsiz ve kanıtsız yorum yapan birine arkamı dönüp sessiz kalmak bana göre değil ben doğru olanı yaptım. Bizim anlımız ak! yorum yapamayacağım şey yok yeterki doğru ve düzgün çerçevede yorumlar olsun. Üslubumu hiçbir zaman bozmamışımdır ancak ne varki, arkadaşımız bizi burada karalamaya çalışmış. Çekemeyen türden bir yaklaşım sergilemiş. Düşünmeden hareket ederen ergen bir dille yazılmış olan ağır ithamlara maruz yorumlar olmuş. Sizde karalamadan bahsetmişsiniz amacım doğru olanı göstermektir her zaman temel amaç karalamak değil doğruyu ortaya koymak esasen. Hakkınızda sizin içinde olumsuz yorumlar yapılsaydı siz sessiz kalırmıydınız kalıyorsanız eğer doğru bir durum değil bu o zaman yazılanları kabul etmiş olursunuz.
Ben konu açmazdım arkadaşla discord ta konuşup danışıp vb. şeyler yapıp sorunu çözerdim

Ben konu açmazdım arkadaşla discord ta konuşup danışıp vb. şeyler yapıp sorunu çözerdim
Tanımadığım biriyle sosyal ağlar üzerinden neyi konuşacağım. Üstelik o kadar aşağılamış mesajlarına binaen birde görüşme yapacağım. Tamamen gereksiz bir şey. Yüzü varsa eğer buradan, + tnctrden açılan konu üzerinden özür diler gerçi kabul edeceğimden değil. Buda birşeydir sonuçta. öyle atar tutar mesaj yazıp kişileri küçük düşürücü yorum yapma yanlışından vazgeçmesi gereklidir. Bugün benim için yazan yarın X biri için yazacaktır kaçınılmaz olarak. böylelerini deşifre etmek yapılanı ortaya koymak en akıllı yoldur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,671
Üyeler
186,514
Son üye
zntxr
Geri