Neler Yeni

Modding Windows 10 Enterprise 21 H2 LTSC 2021

ByKayseriLi

80+ Bronze
Şimdi o sitede konu açtın hakkım da bir sürü yorum yaptırdın ve bir sürü laf duydum. Konuyu okudum baştan sonra. Herkes bana atmış tutmuş. Bunu yapman hoş mu acaba? Ayrıca bunu yanına bırakacak değilim görüşeceğiz seninle. Senin yüzünden olmadık laflar yedim. O forum da konu açınca kendini haklı mı çıkarmaya çalışıyorsun? Zaten o sitede takılan birisin adamlar tabii ki de seni savunacak. O site de iban atıp para dilenmedin mi arkadaş? Neden yalanlıyorsun ki? Konuyu silmeni istiyorum yoksa işin sonu iyi olmayacak gibi.. Ben sana sadece burada yazdım laf ettirmedim söz söylettirmedim ama sen orada konu açıp egonu tatmin edeceksin diye ben neden o kadar sözü lafı yiyeyim? Şimdi hadi ben çocukluk yaptım eyvallah da sen böyle yapınca büyüklük mü yapmış oldun?

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
Deniz Bey
win 10 pro kurdum gayet mermi gibi gerek varmı böyle bişeye

Son düzenleme:

ByKayseriLi

80+ Bronze
Tanımadığım biriyle sosyal ağlar üzerinden neyi konuşacağım. Üstelik o kadar aşağılamış mesajlarına binaen birde görüşme yapacağım. Tamamen gereksiz bir şey. Yüzü varsa eğer buradan, + tnctrden açılan konu üzerinden özür diler gerçi kabul edeceğimden değil. Buda birşeydir sonuçta. öyle atar tutar mesaj yazıp kişileri küçük düşürücü yorum yapma yanlışından vazgeçmesi gereklidir. Bugün benim için yazan yarın X biri için yazacaktır kaçınılmaz olarak. böylelerini deşifre etmek yapılanı ortaya koymak en akıllı yoldur.

Senin yüzün varsa sen yazsana bana da gidip konu açıyorsun bir de senin yüzünden yemediğim hakaret aşağılama kalmamış? Sen kimsin hayırdır? O konuyu sil çabuk canımı sıkma benim. Adamların attıkları yorumlara bak utanmasalar ana bacı küfür edecekler. Bir de utanmadan konu açıp link veriyorsun. Üstelik mesajları da beğeniyorsun. Özellikle o son mesajı yazan kişiyi de ayrıca şikayet edeceğim.

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Şimdi o sitede konu açtın hakkım da bir sürü yorum yaptırdın ve bir sürü laf duydum. Konuyu okudum baştan sonra. Herkes bana atmış tutmuş. Bunu yapman hoş mu acaba? Ayrıca bunu yanına bırakacak değilim görüşeceğiz seninle. Senin yüzünden olmadık laflar yedim. O forum da konu açınca kendini haklı mı çıkarmaya çalışıyorsun? Zaten o sitede takılan birisin adamlar tabii ki de seni savunacak. O site de iban atıp para dilenmedin mi arkadaş? Neden yalanlıyorsun ki? Konuyu silmeni istiyorum yoksa işin sonu iyi olmayacak gibi.. Ben sana sadece burada yazdım laf ettirmedim söz söylettirmedim ama sen orada konu açıp egonu tatmin edeceksin diye ben neden o kadar sözü lafı yiyeyim? Şimdi hadi ben çocukluk yaptım eyvallah da sen böyle yapınca büyüklük mü yapmış oldun?
Şahsım adına aşağılayıcı ve dilenci olarak buralarda yorumlar yazmışsınız daha neyi savunuyorsun kardeşim. Hakkımda yazdıklarının hepsi duruyor ancak, sen delilsiz tutarsız altı dolu bir kanıtın vs. yokken gereksiz yere buralarda yorumlar savurup gitmişsin. Konu açtım ki, varsa bir sorunun orada yaz veya eleştir buralarda yazmanın alemi neydi duyulmayacakmı sandın yoksa. Bana büyüksün yaşca diyorsun şimdide alttan almaya falanda başlamışmısın pişmansan eğer bir özür dilerim yazman yeterli gerisi hikaye kardeşim. Beni bilen biliyor zaten konuyu açmamın sebebi hatanı anlaman belki bir iki satır ne düşünüyorsan konuya eklemen olacaktır yoksa konu duruyor orada. Benim hakkımda bilip bilmeden yorum yapmak hiç yakışık almadı nereye hizmet ediyor yazdığın veya düşündüklerin anlamış değilim anlamda veremedim. Dediğim gibi yinelersek eğer konu altına şu şu nedenden dolayı yazdım kusura kalınmasın özür dilersin ayrıca erdemli insana yakışan da bu olacaktır. Bana bir şey olmaz olan senin kendine olacaktır forum adına site adına vs. Ayrıca benim gibi engelli bir insana bunları yapman hiç yakışık almadı son sözümdür. Konu orada açık herkes herşeyi gördü yazdı hakkımda bir sürü olumlu görüşler var sizinde bu yorumlara katılmanızı buradan yazmaya gerek kalmadan yazıp gereğini yapmanız size yakışır erdemliktir bu ayrıca.

ByKayseriLi

80+ Bronze
Şahsım adına aşağılayıcı ve dilenci olarak buralarda yorumlar yazmışsınız daha neyi savunuyorsun kardeşim. Hakkımda yazdıklarının hepsi duruyor ancak, sen delilsiz tutarsız altı dolu bir kanıtın vs. yokken gereksiz yere buralarda yorumlar savurup gitmişsin. Konu açtım ki, varsa bir sorunun orada yaz veya eleştir buralarda yazmanın alemi neydi duyulmayacakmı sandın yoksa. Bana büyüksün yaşca diyorsun şimdide alttan almaya falanda başlamışmısın pişmansan eğer bir özür dilerim yazman yeterli gerisi hikaye kardeşim. Beni bilen biliyor zaten konuyu açmamın sebebi hatanı anlaman belki bir iki satır ne düşünüyorsan konuya eklemen olacaktır yoksa konu duruyor orada. Benim hakkımda bilip bilmeden yorum yapmak hiç yakışık almadı nereye hizmet ediyor yazdığın veya düşündüklerin anlamış değilim anlamda veremedim. Dediğim gibi yinelersek eğer konu altına şu şu nedenden dolayı yazdım kusura kalınmasın özür dilersin ayrıca erdemli insana yakışan da bu olacaktır. Bana bir şey olmaz olan senin kendine olacaktır forum adına site adına vs. Ayrıca benim gibi engelli bir insana bunları yapman hiç yakışık almadı son sözümdür. Konu orada açık herkes herşeyi gördü yazdı hakkımda bir sürü olumlu görüşler var sizinde bu yorumlara katılmanızı buradan yazmaya gerek kalmadan yazıp gereğini yapmanız size yakışır erdemliktir bu ayrıca.

Konu da herkes bana sallamış küfür etmedikleri kalmış sen neyi savunuyorsun peki? Senin yüzünden yemediğim laf kalmamış özellikle o son yorumu atan kişinin yazdıklarını okudun umarım?

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Konu da herkes bana sallamış küfür etmedikleri kalmış sen neyi savunuyorsun peki? Senin yüzünden yemediğim laf kalmamış özellikle o son yorumu atan kişinin yazdıklarını okudun umarım?
Beni aşağılarken yorum yaparken bu kadar düşünceli olsaydınız keşke. İnsan bir özür diler ben sizden yaşçaca büyük ayrıca engelli ve özel durumu olan biriyim yazdıklarınız hiç yakışık almadı. Buradan profilime bir özür satırı eklemeniz yeterli gelir. Benimle ilgili bilmediğiniz şeyleri tnc yönetiminden gelen yardımları dilencilikle ekleme yaparak buraya yazmışsınız işin iç yüzünü ve detayını bilmediğiniz halde üstelik size dilenci dense susup öylece bakarmısınız tabii ki bakılmaz. ortada bir hakaret var şahsıma karşı. Sizden şahsım adına bir özür dilemenizi beklerdim açıkcası. Ancak hala üste çıkmaya çalışmanız ve gayret etmenize de bir anlam veremedim hala.

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Abi ben olaydan uzak bir şekilde farkettiğim bir şeyi söylemeye geldim, forjest arkadaşımız imam mı veya ilber ortaylı mı ya da cumhurbaşkanı mı?
Üstadım, sayın forjestim, ekselansları filan bilmiyorum bana garip geliyor.
Samimiyetle söylenmiş olabilirler ama bu saygınlık belirtme şeyi neden pek anlayamıyorum, yani düzgün bir şekilde iletişimini yap zaten saygı göstermiş olursun bazıları bana abartmış gibi geldi.
Bu arada orada ki çoğu kişi benden büyük ve ben bilgisayar kullanmazken forumlardalardı biliyorum fakat garibime gitti işte belirtmek istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beni aşağılarken yorum yaparken bu kadar düşünceli olsaydınız keşke. İnsan bir özür diler ben sizden yaşçaca büyük ayrıca engelli ve özel durumu olan biriyim yazdıklarınız hiç yakışık almadı. Buradan profilime bir özür satırı eklemeniz yeterli gelir. Benimle ilgili bilmediğiniz şeyleri tnc yönetiminden gelen yardımları dilencilikle ekleme yaparak buraya yazmışsınız işin iç yüzünü ve detayını bilmediğiniz halde üstelik size dilenci dense susup öylece bakarmısınız tabii ki bakılmaz. ortada bir hakaret var şahsıma karşı. Sizden şahsım adına bir özür dilemenizi beklerdim açıkcası. Ancak hala üste çıkmaya çalışmanız ve gayret etmenize de bir anlam veremedim hala.
Hocam ben özür için yaşça büyük olmanın veya özel durum olmanın gerek olduğunu düşünmüyorum hiçbir durumda, ki dediğiniz gibi insanlarla paylaştığınız işletim sistemlerinde savunduğunuz gibi bir performans artışı ve herhangi bir virüs olayı yoksa ve bunu bu forumda ücretsiz bir şekilde paylaşıyorsanız siz zaten özel birisinizdir. Onun dışında yaş kaç olursa olsun, özel durum ne olursa olsun yanlış her zaman yanlış saygısızlık her zaman saygısızlıktır.
Bu arada kayserili arkadaş yanlış yaptı demiyorum dediğim gibi ben olaydan bağımsız konuşuyorum.

ByKayseriLi

80+ Bronze

Ben özür falan dilemiyorum kusura bakma. Konu açıyorsun senin yüzünden hakaretler abuk subuk şeyler görüyorum duyuyorum kalkıp bir de özür istiyorsun. Hiç kusura bakma. Yaptığın yalnış. Daha fazla uzamasın bu konu açtığın konuyu kaldır yada mesajlarını düzenle hala kalkıp abuk subuk şeyler yazanlar var.

Abi ben olaydan uzak bir şekilde farkettiğim bir şeyi söylemeye geldim, forjest arkadaşımız imam mı veya ilber ortaylı mı ya da cumhurbaşkanı mı?
Üstadım, sayın forjestim, ekselansları filan bilmiyorum bana garip geliyor.
Samimiyetle söylenmiş olabilirler ama bu saygınlık belirtme şeyi neden pek anlayamıyorum, yani düzgün bir şekilde iletişimini yap zaten saygı göstermiş olursun bazıları bana abartmış gibi geldi.
Bu arada orada ki çoğu kişi benden büyük ve ben bilgisayar kullanmazken forumlardalardı biliyorum fakat garibime gitti işte belirtmek istedim.

Hocam ben özür için yaşça büyük olmanın veya özel durum olmanın gerek olduğunu düşünmüyorum hiçbir durumda, ki dediğiniz gibi insanlarla paylaştığınız işletim sistemlerinde savunduğunuz gibi bir performans artışı ve herhangi bir virüs olayı yoksa ve bunu bu forumda ücretsiz bir şekilde paylaşıyorsanız siz zaten özel birisinizdir. Onun dışında yaş kaç olursa olsun, özel durum ne olursa olsun yanlış her zaman yanlış saygısızlık her zaman saygısızlıktır.
Bu arada kayserili arkadaş yanlış yaptı demiyorum dediğim gibi ben olaydan bağımsız konuşuyorum.

Hocam hepsi yağ çekiyor o sitede böyle paylaşım yapanlara üstadım gibi kelimeler çok kullanılıyor. Çok garip adamlar var. Üstad nedir Allah aşkına.

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Facebook
muratist55
Ben özür falan dilemiyorum kusura bakma. Konu açıyorsun senin yüzünden hakaretler abuk subuk şeyler görüyorum duyuyorum kalkıp bir de özür istiyorsun. Hiç kusura bakma. Yaptığın yalnış. Daha fazla uzamasın bu konu açtığın konuyu kaldır yada mesajlarını düzenle hala kalkıp abuk subuk şeyler yazanlar var.
"Kusura bakma demişsin" buda birşeydir değerli kardeşim. Sen beni tanımazsın ben seni tanımam benim hakkında özel durumumla ilgili bilmeden birşeyler yazmışsın buraya nedenini bilmiyorum benimle kişisel birşeyinmi varda yazdın bu kadar text dolu mesajı. Ben uzun yıllardır sitede tnctr.com'dayım. Daha bu güne kadar böyle bir şey karalama görmedim sen ilk oldun yani. Önemli olan o kadar kişinin benimle ilgili olumlu yönde bir çok mesajını görmüşsün madem biraz FEYZ alman gerekmezmiydi. Kimin ne olduğu bariz ortadayken üste çıkmaya çalışman kibir sergilemen büyük hata bazı beğendiğim atasözleridir. "kötü söz sahibine aittir" "sağlam duvar yıkılmaz " "meyve veren ağaç taşlanır!" misali bir durum yarattın özellikle yazıyorum bunları.

Suppordle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
anıl aydın
Bu tip sistemleri kurmayın kurdurmayın, ortalama bir sisteme sahip biri için bile kayda değer bir performans farkı oluşmuyor. El değmemiş ms isoları üzerinden yürüyün, eğer optimizasyon yapmak istiyorsanız da yapmayın. Zira fark falan yok, 300 mb ram daha az kullanıyor olması o custom sürümü iyi yapmaz, zaten tek başına bu yeterli bir nitelik de değil. Kaldı ki son kullanıcı açısından ciddi bir problem zaten yok ve "düzeltilmiş" sürümleri kurmak gerekmiyor bu durumda. Bu tip sistemlerin güvenlik zaafiyeti ayrı bir mesele, performans açısından ele alırsak ilerleyen zamanlarda sistemin tökezlemesi çok olası. Garip hatalarla karşılaşmanız işten bile değil, çünkü o windowsu optimize eden programlar bile sistemin bir yerini muhakkak bozuyor, bırakın custom sürümü kendiniz yapsanız bile problem yaşamanız olası.

Bu tip sistemler 2 madde üzerinden lanse edilirler, bir ram diğeri kapladığı alan. Güncel windows kurulmayacak pc mi kaldı? Var benim diyenlerin zaten alandan daha büyük meseleleri vardır; eski ve verimsiz sistemler. Onda bile 120 gb lık ucuz bir ssd sisteminizi kendinize getirecektir, hiç gerek yok böyle şeylere.

Bu tip girişimlerin neredeyse placebo etkisinden hallicedir getirileri. 10 15 gb alan, 300 400 mb alanlar günümüzde komik sayılar. Bunlardan ötürü kurma kararı alıyorsanız sisteminizi ya yükseltmeli ya da linux tarafına kaymalısınız.

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Facebook
muratist55
Bu tip sistemleri kurmayın kurdurmayın, ortalama bir sisteme sahip biri için bile kayda değer bir performans farkı oluşmuyor. El değmemiş ms isoları üzerinden yürüyün, eğer optimizasyon yapmak istiyorsanız da yapmayın. Zira fark falan yok, 300 mb ram daha az kullanıyor olması o custom sürümü iyi yapmaz, zaten tek başına bu yeterli bir nitelik de değil. Kaldı ki son kullanıcı açısından ciddi bir problem zaten yok ve "düzeltilmiş" sürümleri kurmak gerekmiyor bu durumda. Bu tip sistemlerin güvenlik zaafiyeti ayrı bir mesele, performans açısından ele alırsak ilerleyen zamanlarda sistemin tökezlemesi çok olası. Garip hatalarla karşılaşmanız işten bile değil, çünkü o windowsu optimize eden programlar bile sistemin bir yerini muhakkak bozuyor, bırakın custom sürümü kendiniz yapsanız bile problem yaşamanız olası.

Bu tip sistemler 2 madde üzerinden lanse edilirler, bir ram diğeri kapladığı alan. Güncel windows kurulmayacak pc mi kaldı? Var benim diyenlerin zaten alandan daha büyük meseleleri vardır; eski ve verimsiz sistemler. Onda bile 120 gb lık ucuz bir ssd sisteminizi kendinize getirecektir, hiç gerek yok böyle şeylere.

Bu tip girişimlerin neredeyse placebo etkisinden hallicedir getirileri. 10 15 gb alan, 300 400 mb alanlar günümüzde komik sayılar. Bunlardan ötürü kurma kararı alıyorsanız sisteminizi ya yükseltmeli ya da linux tarafına kaymalısınız.
Binlerce yüzlerce insan indirip kurup memnun kaldılar ve hala indirip kullanmaktalar sistemi indirme sayaçlarından indirme sayılarını baz alarak yazdım bunu. Modlanmış işletim sistemleri msdn orijinal sistemlerden daha hızlı ve stabil çalışırlar belli ki, daha evvel isbetli modlanmış bir sistem kullanmamışsınız bunu ve yorumunuzu kullanmamış olmanıza bağlıyorum. El değmemiş sistem kurmak tamamen tercih meselesidir veya güvenip güvenmemekle alakalı olan bir tercihte olabilir bu modlanmış olan sistemi kötü yapmaz. Bu konuda zaten herkes özgürdür dileyen istediği sistemi indirip kurabilir kişiler. Size de tavsiyem modlu sistemlerin oyun ve grafiksel ve genel manada daha hızlı çalıştığını en azından doğru hazırlanmış sistemlerden daha fazla verim alabileceğinizi garanti ederim.

Linux işletim sistemine gelecek olursak 2007 yılından beri sıkı bir linux kullanıcısıyım Pardus/Ubuntu ile başladım üst ve alt seviye bir çok donanımla çalışan harika sistemlerdir "rolling release custumization" sistemler var yapılmış olarak bu dağıtımlarda renk katmaktalar, kullanımlarıda daha kolay hale getirilmiş sistemlerdir. Sadece düşük sistemler özgü olarak göstermenizde yanlış olmuş her sisteme hatta mac book cihazlara bile kurulabilir sistemlerdendir LinuxOS. Bunuda bilmenizde fayda var.

+ olarak sistemi kurup kullanmamış olmanıza rağmen gereksiz bir karalama yapmışsınız yorumunuzla keşke kullandıktan sonra, sadece sistemle ilgili olarak yorum yapmış olsaydınız boşa sayfayı meşkul etmemiş olsaydık. Ne var ki, siz ve sizin gibiler gereksiz yorum yapanlar nedense oluyor çıkıyor zamansız olarak şaşırmıyorum buna tabii ki.
İyi Forumlar herkese...

MR Glemsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Görkem Gedik
Arkadaşlar ben bu isoyu indirdim ve formatladım ama tedirginim edge hesabımıda girdim ***** gibi yani tüm parola vs eşitledi :D bu arkadaş güvenilir mi?

alitility

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali
Arkadaşlar ben bu isoyu indirdim ve formatladım ama tedirginim edge hesabımıda girdim ***** gibi yani tüm parola vs eşitledi :D bu arkadaş güvenilir mi?
Windowsun yaptığı otomatik bir şey o.

Konudaki tüm mesajları okudum çok boş ve gereksiz bilgi mevcut, hayatında eski bir bilgisayar kullanmamış elemanların konuşmasını ben doğru bulmuyorum, özelleştirilmiş windowslar tamamıyla işe yarayan şeylerdir, kendim yaklaşık 5+5 ay şeklinde RekOS ve RevisionOS kullandım ki reviyi hala kullanıyorum, tüm kart bilgilerim tüm sosyal medya bilgilerimi vs girdim ve hiçbir sorun yaşamadım, ki bu arkadaşa gereksiz yüklenilmiş ve cahilce yüklenilmiş, birisi demiş 300 mb az ram kullanır değişim olmaz birisi hiçbir şey olmaz demiş, tamamıyla yanlış ve asılsız bir bilgi, kullandığım laptop i5 6200u r7 m360 ve orjinal windows 10da (etkinleştirilmiş) Valorantta fps kısmında 100 fps yazarken tamamıyla drop giriyor ve 5 10 dakika oynadıktan sonra 20 30 fpse kadar düşüyordu, RekOS ve RevisionOS kullanarak ortalama 60 ila 120 fps arası oynadım bıraktım, tek örnek bu olmak zorunda değil, orjinal windows ile google chrome video izlerken bile takılırken bu 2 custom os ile rahatça kullanabiliyorum, masaüstü kullanımından tut yaptığınız her işleme kadar değişiyor, gidip son nesil bir sistem ile kullanıp "yeaa moruk işe yaramıyor" demek cahillikten başka bir şey değildir, bu tür sistemleri zaten kullanan kişilerin %90ı falan eski sisteme sahip kişiler, o yüzden bu tür windowsların yüzlercesini denemiş birisi olarak söylüyorum işe yaramama gibi bir durumu yok, indirin ve gönül rahatlığı ile kullanın, konu sahibi arkadaşa da emeği için teşekkürler ve sabrı için ekstra tebrik ediyorum umarım dava açıp hakkını alıp keyfine bakmıştır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,008
Üyeler
160,785
Son üye
Hageas Ace
Top Bottom