Crayzboi_77
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
Bu videoyu yaparsam sıkıntı çıkar mı arkadaşım 2-3 gün önce yaptı şuan bi sıkıntı yok bende sıkıntı çıkar mı?
Gerek yok böyle şeylere binlerce lira veriyorsunuz bilgisayarlara ama 20-30 liradan kaçmaya çalışıyorsunuzBu videoyu yaparsam sıkıntı çıkar mı arkadaşım 2-3 gün önce yaptı şuan bi sıkıntı yok bende sıkıntı çıkar mı?
Kesinlikle katılıyorum, ne olduğu belirsiz dosyayı çalıştırmak veya kodları yazıp aktif etmek, kesinlikle güvenli bulmuyorum. 20-30 TL'ye iyi bir satıcıdan gidin alın lisans anahtarı aktif edin kafanız rahat olsun.Gerek yok böyle şeylere binlerce lira veriyorsunuz bilgisayarlara ama 20-30 liradan kaçmaya çalışıyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnternette satılan referanslı güvenilir satıcılardan win 10 anahtarlarından satın alarak kalıcı çözüme ulaşırsınız
bunu yapBu videoyu yaparsam sıkıntı çıkar mı arkadaşım 2-3 gün önce yaptı şuan bi sıkıntı yok bende sıkıntı çıkar mı?
forum.donanimarsivi.com
20 30 tl veririm ama webteknonun bir haberinde güvenilir olmadığı söyleniyorduGerek yok böyle şeylere binlerce lira veriyorsunuz bilgisayarlara ama 20-30 liradan kaçmaya çalışıyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnternette satılan referanslı güvenilir satıcılardan win 10 anahtarlarından satın alarak kalıcı çözüme ulaşırsınız
Kesinlikle katılıyorum, ne olduğu belirsiz dosyayı çalıştırmak veya kodları yazıp aktif etmek, kesinlikle güvenli bulmuyorum. 20-30 TL'ye iyi bir satıcıdan gidin alın lisans anahtarı aktif edin kafanız rahat olsun.