Windows 10 etkinleştirme

Reaksiyon skoru
31
Bu videoyu yaparsam sıkıntı çıkar mı arkadaşım 2-3 gün önce yaptı şuan bi sıkıntı yok bende sıkıntı çıkar mı?

Hocam forumda böyle bir konu var kodları oradan da alabilirsiniz. Ben o konudan yapamadım. Siz yine de bakın bence o konuya

Bu videoyu yaparsam sıkıntı çıkar mı arkadaşım 2-3 gün önce yaptı şuan bi sıkıntı yok bende sıkıntı çıkar mı?
Gerek yok böyle şeylere binlerce lira veriyorsunuz bilgisayarlara ama 20-30 liradan kaçmaya çalışıyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternette satılan referanslı güvenilir satıcılardan win 10 anahtarlarından satın alarak kalıcı çözüme ulaşırsınız

Gerek yok böyle şeylere binlerce lira veriyorsunuz bilgisayarlara ama 20-30 liradan kaçmaya çalışıyorsunuz

İnternette satılan referanslı güvenilir satıcılardan win 10 anahtarlarından satın alarak kalıcı çözüme ulaşırsınız
Kesinlikle katılıyorum, ne olduğu belirsiz dosyayı çalıştırmak veya kodları yazıp aktif etmek, kesinlikle güvenli bulmuyorum. 20-30 TL'ye iyi bir satıcıdan gidin alın lisans anahtarı aktif edin kafanız rahat olsun.

bunu yap

20 30 tl veririm ama webteknonun bir haberinde güvenilir olmadığı söyleniyordu
Kesinlikle katılıyorum, ne olduğu belirsiz dosyayı çalıştırmak veya kodları yazıp aktif etmek, kesinlikle güvenli bulmuyorum. 20-30 TL'ye iyi bir satıcıdan gidin alın lisans anahtarı aktif edin kafanız rahat olsun.

Artık böyle yöntemlere başvurmayın bence 20-30 TL ye satılan win 10 pro dijital lisans anahtarları var bunlardan alıp kafanız rahar bir şekilde kullanın ve sorunsuz olarak güncellemeleride almaya devam edin.Çünkü legal olmayan çoğu şey içerisinde illegal şeyler barındırabiliyor.Bu arada bu keyleri çok uzun süre sıkıntısız kullanan bir sürü insan var sonuçta.

Hayır güvenli değil defalarca forumda konusu açıldı ve bilgili olan @Treyarch açıklamıştı
Bilgisayarınızı tehlikeye atmayın orijinal windows kullanın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,461
Üyeler
190,752
Son üye
emyralways
Geri