TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
arkadaşlar windows10 da görev çubuğundaki dosyalara bastığımda şöyle bir hata veriyor nasıl çözerim
Pc kapat aç yaptınmıarkadaşlar windows10 da görev çubuğundaki dosyalara bastığımda şöyle bir hata veriyor nasıl çözerim
Alıntıyı görüntüle
tabikide yaptımPc kapat aç yaptınmı
Orjinalmi windowstabikide yaptım
şöyleki orjinal olanda son zamanda pc ye biri dokunmuştu ve böyle olmuştu sonra format mormat demişti şuan hala bu haldeOrjinalmi windows
Hocam senin formatçı bilgisayrın içinden geçmişşöyleki orjinal olanda son zamanda pc ye biri dokunmuştu ve böyle olmuştu sonra format mormat demişti şuan hala bu halde
Alıntıyı görüntüle
yönlendirdiği kısımda verdiği hatayla alakalı dosya yok
ağzına etmiş kanka ve düzeltemiyorumda windows da sınama modunda zaten dsöamhldasş onuda kaldırcamHocam senin formatçı bilgisayrın içinden geçmiş
Hocam iki sopa al bi sinir atalım bilgisayrcıdaağzına etmiş kanka ve düzeltemiyorumda windows da sınama modunda zaten dsöamhldasş onuda kaldırcam
bana şu %appdata% dan AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch şurdaki dosyanı bir atabilir misin öyle düzeltmeyi deniyimHocam senin formatçı bilgisayrın içinden geçmiş
baştan format atarsam %100 lisanlı 1900 dolar olan uygulama silincek kanka sorun ordaBaştan format at bence, diğer konunuda gördüm adam naptıysa artık
Bana böyle yazınca ben bilgisayrım yok diyemedimbana şu %appdata% dan AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch şurdaki dosyanı bir atabilir misin öyle düzeltmeyi deniyim
hangi uygulama obana şu %appdata% dan AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch şurdaki dosyanı bir atabilir misin öyle düzeltmeyi deniyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
baştan format atarsam %100 lisanlı 1900 dolar olan uygulama silincek kanka sorun orda