Sorunun Windows Update'in çalışmaması mı hocam? Biraz daha detay verir misin?BEYLER 1 HAFTADIR GUNCELEME HATASI ALIYORUM PC FORMAT BILE ATTIM 15 DEN FAZLA SEY YAPTIM COZUMU YAPAN OLURSA 200 TL VERICEM SÖZ
yok konudan o anlıyor diye etiketledimYASAK MI
hocam format attım herseyı yaptım ınt degıstım hala aynı cok perısanım olmuyor yardımcı olursan sevınırımSorunun Windows Update'in çalışmaması mı hocam? Biraz daha detay verir misin?
Sorun gidericiyi çalıştırdın mı? Bilgisayara bağlı olan internetin Steam'de falan sıkıntı yaratıp yaratmadığını kontrol edebilirsin. İnternet değiştirdim derken telefon internetiyle mi denedin?hocam format attım herseyı yaptım ınt degıstım hala aynı cok perısanım olmuyor yardımcı olursan sevınırımAlıntıyı görüntüle
DISM.exe /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM.exe /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM.exe /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
DISM.exe /Online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup
SFC /SCANNOW
net stop bits
net stop wuauserv
net stop cryptsvc
netsh winsock reset
net stop msiserver
ren C:\Windows\SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old
ren C:\Windows\System32\catroot2 catroot2.old
net start bits
net start wuauserv
net start cryptsvc
net start msiserver
evetSorun gidericiyi çalıştırdın mı? Bilgisayara bağlı olan internetin Steam'de falan sıkıntı yaratıp yaratmadığını kontrol edebilirsin. İnternet değiştirdim derken telefon internetiyle mi denedin?
4k vıdeo actım arada takılıyo 21 dowland 7 upload ınternetSorun gidericiyi çalıştırdın mı? Bilgisayara bağlı olan internetin Steam'de falan sıkıntı yaratıp yaratmadığını kontrol edebilirsin. İnternet değiştirdim derken telefon internetiyle mi denedin?
reıs bende komut maalesef ıse yaramıuorKomut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki kodları girmeyi dener misiniz?
Bunları sırayla girdikten sonra güncelleştirmeleri denetleyin. Devam ediyorsa aşağıdaki kodları sırayla CMD'ye (yönetici olarak çalıştırın) girin.Kod:DISM.exe /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM.exe /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM.exe /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth DISM.exe /Online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup SFC /SCANNOW
Kod:net stop bits net stop wuauserv net stop cryptsvc netsh winsock reset net stop msiserver ren C:\Windows\SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old ren C:\Windows\System32\catroot2 catroot2.old net start bits net start wuauserv net start cryptsvc net start msiserver
Sorun devam ederse Microsoft'un aşağıdaki makalesinden sorun giderme araçlarını kullanın.
Windows Update Sorun Gidericisi - Microsoft Desteği
Windows güncelleştirmelerini indirirken veya yüklerken oluşan hataları çözmek için Windows Update Sorun Gidericisini çalıştırmayı öğrenin.support.microsoft.com
Nasıl işlemiyor komutları yazdıktan sonra çıkan sorun ne?evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4k vıdeo actım arada takılıyo 21 dowland 7 upload ınternet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
reıs bende komut maalesef ıse yaramıuor
eror verıyorNasıl işlemiyor komutları yazdıktan sonra çıkan sorun ne?
Verdiği erroru açıklamasıyla beraber paylaşabilir misin? SS atabilirsin veya yazabilirsin.eror verıyor