Windows 8 var. Babamın PC'de Windows 10 yapmak için ISO indirdim ama Rufus'ta böyle bir hata alıyorum. Flash belleği başka portlarda denedim tekrar indirdim ISO dosyasını ama yapamadım
Windows 8 var. Babamın PC'de Windows 10 yapmak için ISO indirdim ama Rufus'ta böyle bir hata alıyorum. Flash belleği başka portlarda denedim tekrar indirdim ISO dosyasını ama yapamadım
Sonra size bir ekran gelicek. Kabul et yazana tıklayın. Sonra bir seçenek sunacak. Başka bir bilgisayar için yükleme medyasına tıklıyorsunuz. İlerle diyorsunuz ve sonra ISO dosyasını seçip indiriyorsunuz. Bu indirme işlemi bittikten sonra masaüstünde ya da indirilenler klasöründe bu İSO'nuz görünecek.
Size bir ekran gelicek. Kabul et yazana tıklayın. Sonra bir seçenek sunacak. Başka bir bilgisayar için yükleme medyasına tıklıyorsunuz. İlerle diyorsunuz ve sonra ISO dosyasını seçip indiriyorsunuz. Bu indirme işlemi bittikten sonra masaüstünde ya indirilenler klasöründe bu İSO'nuz görünecek.
Hocam sen sadece MediaCreationTool'u indirmişsin. Bunu çalıştırıp ISO dosyasını bilgisayarına indirmen gerek. Onu indirmeden RUFUS üstünden yapamazsın.
Windows 10 Yapılımı:
1) Öncelikle elinizde en az 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun.
2) (https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10) Bu siteden aracı şimdi indir yazana tıklayın.
3) Kurulum aracı indirdikten sonra çalıştırın ve size bir ekran gelicek. Kabul et yazana tıklayın. Sonra bir seçenek sunacak. Başka bir bilgisayar için yükleme medyasına tıklıyorsunuz. İlerle diyorsunuz ve sonra ISO dosyasını seçip indiriyorsunuz. Bu indirme işlemi bittikten sonra masaüstünde ya da indirilenler klasöründe bu ISO'nuz görünecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ek olarak şöyle bir video çekmiştim bunu bir izle derim.
Hocam sen sadece MediaCreationTool'u indirmişsin. Bunu çalıştırıp ISO dosyasını bilgisayarına indirmen gerek. Onu indirmeden RUFUS üstünden yapamazsın.
Windows 10 Yapılımı:
1) Öncelikle elinizde en az 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun.
2) (https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10) Bu siteden aracı şimdi indir yazana tıklayın.
3) Kurulum aracı indirdikten sonra çalıştırın ve size bir ekran gelicek. Kabul et yazana tıklayın. Sonra bir seçenek sunacak. Başka bir bilgisayar için yükleme medyasına tıklıyorsunuz. İlerle diyorsunuz ve sonra ISO dosyasını seçip indiriyorsunuz. Bu indirme işlemi bittikten sonra masaüstünde ya da indirilenler klasöründe bu ISO'nuz görünecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ek olarak şöyle bir video çekmiştim bunu bir izle derim.