saglamlisans iyidir. 2 sene içinde 2 farklı sistem için OEM aldım. Sorun yaşamadımYeni aldığım kasam için windows 10 home key almak istiyorum lisans sağlam sitesinde 150 tl retail ve 230 tl oem satılıyor arasındaki farka değer mi ? Daha ucuza güvenilir bir yer var mı ?
Yeni aldığım kasam için windows 10 home key almak istiyorum lisans sağlam sitesinde 150 tl retail ve 230 tl oem satılıyor arasındaki farka değer mi ? Daha ucuza güvenilir bir yer var mı ?
Peki oem mi alıyım yoksa retail mi arasında 80 tl fark var oem daha pahalısaglamlisans iyidir. 2 sene içinde 2 farklı sistem için OEM aldım. Sorun yaşamadım
OEM, kullanacağın anakartın üzerine kazınıyor ve sadece onda kullanabiliyorsun.Peki oem mi alıyım yoksa retail mi arasında 80 tl fark var oem daha pahalı
güvenilirlik olarak bi fark var mıOEM, kullanacağın anakartın üzerine kazınıyor ve sadece onda kullanabiliyorsun.
Retail olanı her yerde kullanabilirsin.
O zaman hiç fazladan para vermeye gerek yok direk retail alırım teşekkürlerOEM, kullanacağın anakartın üzerine kazınıyor ve sadece onda kullanabiliyorsun.
Retail olanı her yerde kullanabilirsin.
Yok. Zaten Microsoft hesabınla oturum açınca, otomatik olarak Windows etkinleşiyor zaten.güvenilirlik olarak bi fark var mı