MematiBaş🚬
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 8,642
bütçe yok ucuz fiyata Windows 10 için key önerebilir misiniz?
forum.donanimarsivi.com
arkadaş key istiyor kanka.Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
Bu şekilde etkinleştirebilirsin ben bu şekilde kullanıyorum
Forumdaki konudan etkinleştir. Bende key vardı format atmaya üşenip bunu yaptım ucuz keylerden bir farkı yokbütçe yok ucuz fiyata Windows 10 için key önerebilir misiniz?
key istiyor kanka arkadaş neden bende bilmiyorum ama.Forumdaki konudan etkinleştir. Bende key vardı girmeye üşenip bunu yaptım ucuz keylerden bir farkı yok![]()
Knk bunu anlatsan yada sen TeamWiewer ile onun bilgisayarına bağlanıp yapamazmısın.arkadaş key istiyor kanka.
bu taktiği söylediğimde kabul etmedi key istiyor nedense.Knk bunu anlatsan yada sen TeamWiewer ile onun bilgisayarına bağlanıp yapamazmısın.
sağ ol kankicim ya.Bekle aldigim yerin linkini aticam bulup
daha ucuz var mı kanki?Ben aldigimda daha uygundu hocam ama buradan aldim hala kullaniyorum![]()
Windows 10 Pro OEM Dijital Lisans Anahtarı 32&64 Bit Tr Key - KALICI LİSANS | Satın Al
Windows 10 Pro Dijital Lisans Anahtarı 32&64 Bit Tr Key lisansı en uygun fiyatla yazılımbudur.com’da. Hemen satın alın!www.yazilimbudur.com
Vardir illaki fakat ben aldigim kullandigimi attimdaha ucuz var mı kanki?
tamamdır sağ ol kanki.Vardir illaki fakat ben aldigim kullandigimi attim
Digerleri hakkinda bir bilgim yok