tümen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 8,393
Rica ederiz ,iyi forumlartamamdır sağ ol kanki.
Rica ederiz ,iyi forumlartamamdır sağ ol kanki.
hangi siteden aldın? link atabilir misin?Bende var 9 TL'ye aldim 3 adet aldim 2sini kullandim 1 tane kaldı
2-3-4TL ye dolu satan var. Ama dediğim gibi ücretsiz yapılan işlemden hiçbir farkı yok bunların. Hatta bazen verdikleri key bozuk çıkıyor uğraştırıyor vs.daha ucuz var mı kanki?
Pttavm den aldim bendekini verim sana steamden bisey gonderirsinhangi siteden aldın? link atabilir misin?
yok kanka atmana gerek yok teşekkürler yine de.Pttavm den aldim bendekini verim sana steamden bisey gonderirsin
adres istiyor kanka bende normal mi?Pttavm den aldim bendekini verim sana steamden bisey gonderirsin
bütçe yok ucuz fiyata Windows 10 için key önerebilir misiniz?
bende alacağım 1 haftadır ara ara bakıyordum hep 84 tl ye oem fiyatları. bu inidirim olmuş havale 46 tl. eğer tek kullanımlık format sonrası silinenlerden isterse 8 tl ye kadar düşenler olmuştu.daha ucuz var mı kanki?
az önce arkadaş onlardan bulmuş bir tane almış yükseltilemiyor yazmış sonra bir daha çalışmamış ne yapmalı?![]()
Windows 10 Pro OEM Dijital Lisans Anahtarı 32&64 Bit Tr Key - KALICI LİSANS | Satın Al
Windows 10 Pro Dijital Lisans Anahtarı 32&64 Bit Tr Key lisansı en uygun fiyatla yazılımbudur.com’da. Hemen satın alın!www.yazilimbudur.com
kanka bunu kaçırma oem dir kendisi. anakarta gömülür. format sonrası yeniden lisana gerektirmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende alacağım 1 haftadır ara ara bakıyordum hep 84 TL ye oem fiyatları. bu inidirim olmuş havale 46 TL. eğer tek kullanımlık format sonrası silinenlerden isterse 8 TL ye kadar düşenler olmuştu.
şimdi çalıştı garip.aldığı lisans pc sürümüne uygun olmayabillir. yani pro kullanıyorsa home olanı almış olmasın
boşluk koymuştur başta veya sondaşimdi çalıştı garip.
bilmiyorum ya.boşluk koymuştur başta veya sonda
Bu aktifleşmiyor bu arada. Windows yeniden başlatıyoruz.Sonra tekrar yazı geri geliyorÜcretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
Bu şekilde etkinleştirebilirsin ben bu şekilde kullanıyorum