ALİHAN SUR
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
Yeni laptop aldım şimdi windows 10 kuruyorum, diski biçimlendirme miyim?
Ama format atmıyorum, kurulum yapıyorum fark eder mi?evt biçimlendirmeniz lazım
win 10 usb flash ile kuruyorsunuz galiba diskleri biçimlendirip istediniz diski seçip sonra ileri felan deyin o kendi kurarAma format atmıyorum, kurulum yapıyorum fark eder mi?
Evet hocam, ssd yi biçimlendirip kurayım o zaman, peki hocam farkı ne olur?win 10 usb flash ile kuruyorsunuz galiba diskleri biçimlendirip istediniz diski seçip sonra ileri felan deyin o kendi kurar
evt aynı olur ama driver felan yükleyinEvet hocam, ssd yi biçimlendirip kurayım o zaman, peki hocam farkı ne olur?
Hocam ssd yi yeni deyip bölüm oluşturdum 3 tane bölüm oluşturdu doğru mudur?evt aynı olur ama driver felan yükleyin
bence bölüm oluşturmayın hepsini birleştirin seçin öyle daha iyi olurHocam ssd yi yeni deyip bölüm oluşturdum 3 tane bölüm oluşturdu doğru mudur?
Hocam geçtim artık, genelde bölüm oluşturuyorlar ondan öyle yaptım yanlış mı oldu yani?bence bölüm oluşturmayın hepsini birleştirin seçin öyle daha iyi olur
evt keske yapmasaydınız bastan alın derim ileride sıkıntı yaratabilir bende olmuştu bölüm açanlar önemli dosyalarını felan atmak için oluşturuyolar geneldeHocam geçtim artık, genelde bölüm oluşturuyorlar ondan öyle yaptım yanlış mı oldu yani?