Şuan elimde bulunan usb'de mbr kurulumlu ama, en güncel ISO dosyası yok şuan başka bir USB'ye en güncel ISO dosyasını kuruyorum bakalım öyle deneyelim.Hocam sistem farkı 1. sorundur eski bir sisteme kuruyorsan mbr kurulumu seç yeni ise uefi kurulumu kurulum için rufusu kullanabilirsin eğerki doğru tercihi yapmıssan bu resmini attıgın ekranda 15-20 dakka bekletebilir biraz uzun sürüyor olacaktır baştan yap
İşlemcim xeon e5450, mbr seçeneğiyle kurulum yapmam gerekiyor sanırım.intelin 4. neslinden itibaren uefi yapabilirsin eğer işlemcin 4. nesil veya üstü değilse MBR yapmalisin ayarları atıyorumAlıntıyı görüntüle
Tekrar boot edip bi süre bekleyin 5 dk felan geçicektir.Alıntıyı görüntüle
BIOS advanced bölümüm bu şekilde dediğiniz şeyleri göremedim maalesef ne yapmam gerek.
Farklı bir USB'ye win 10 kurduruyorum şuan,dediğiniz rufus ayarlarını yapıp tekrar deneyeceğim.Buradan yazarım sonucu tekrar, teşekkür ederim.Tekrar boot edip bi süre bekleyin 5 dk felan geçicektir.
BIOS'dan ayar yapmadan bu dediklerinizi rufus üzerinden yaparsam sorun olmaz değil mi?Veya yapmalı mıyım.rufustan Ek seçeneklerden eski bioslar için mbr düzenlemesi seçeneginide seç usb sürücüleri listele ayarınıda seç biostan advanced menuden launch csm ve usb ehci ayarını aktif et
Sıkıntı OlmazBIOS'dan ayar yapmadan bu dediklerinizi rufus üzerinden yaparsam sorun olmaz değil mi?Veya yapmalı mıyım.