Wİndows 10 Lite Güvenilir mi?

Shyankh

80+ Silver
Reaksiyon skoru
976
Merhaba arkadaşlar, şöyle bir iso buldum ama güvenilir midir? Ayrıca Windows Search, Steam ve Epic Games, Mirosoft Store, Xbox bu sistemde çalışıyor mu? Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.

custom isolar tamamen güvenlik sizsiniz herhangi sorunda kullanıcıya kalıyor siteyide çok tanıdık görmedim

Sistem zaten kötü, kardeşim oyun oynuyor, office uygulamalarını kullanıyor, Linux'ta her oyun desteklenmiyor, performansları da düşecek, zaten FPS'ler yerde, iyice çakılacak, Linux'un kendi alternatif office uygulamaları da pek iyi değil, alışmak uzun sürer, yani hiç o toplara giresim yok. Yine de teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, şöyle bir iso buldum ama güvenilir midir? Ayrıca Windows Search, Steam ve Epic Games, Mirosoft Store, Xbox bu sistemde çalışıyor mu? Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.
win10 güvenli değil artık. güncellemeleri dert

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Sistem zaten kötü, kardeşim oyun oynuyor, office uygulamalarını kullanıyor, Linux'ta her oyun desteklenmiyor, performansları da düşecek, zaten FPS'ler yerde, iyice çakılacak, Linux'un kendi alternatif office uygulamaları da pek iyi değil, alışmak uzun sürer, yani hiç o toplara giresim yok. Yine de teşekkürler.
ÇÖDSYTGÇÖESRDRHÇYÖRSWÇÖHYWSÇÖYHÇÖSYHÇÖSRÇYÖHSÖDÇEYRÇÖSYRHÇÖSD tamam.

linux

Google Docs Kullan Office kullanan mı kaldı

ÇÖDSYTGÇÖESRDRHÇYÖRSWÇÖHYWSÇÖYHÇÖSYHÇÖSRÇYÖHSÖDÇEYRÇÖSYRHÇÖSD tamam.
Asıl sana tamam, adam yerine koyduk, adam gibi cevap verdik, yanıta bak, ukala çocuk, bıkmadınız zaten, Windows 10 istiyorum, Lite bakıyorum, beni tanımadığın, düşüncelerimi bilmediğin için ilk önerine adam akıllı düzgün cevap verdim. Linux istemediğimi belirttim, artık isteklerimize de karışır oldunuz, yazık kafanıza.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

linux

Google Docs Kullan Office kullanan mı kaldı
Teşekkürler hocam da Windows istiyorum.

Asıl sana tamam, adam yerine koyduk, adam gibi cevap verdik, yanıta bak, ukala çocuk, bıkmadınız zaten, Windows 10 istiyorum, Lite bakıyorum, beni tanımadığın, düşüncelerimi bilmediğin için ilk önerine adam akıllı düzgün cevap verdim. Linux istemediğimi belirttim, artık isteklerimize de karışır oldunuz, yazık kafanıza.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler hocam da Windows istiyorum.
Linux hakkında bir bilgin olunca tekrar konuşalım cahil insan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,771
Üyeler
184,051
Son üye
furkancoskun
Geri