WİNDOWS 10 MAVİ EKRAN HATASI

pRo.`KaRs

80+
Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar herkese merhaba gt730 ekran kartı kullanıyorum webte gezerken video izlerken bir sıkıntı olmuyor ama ne zaman oyuna girsem (lol, cs:go, mount and blade1) 10 dakika içinde mavi ekran veriyor acaba sizce sorun nedir aşağıya hata fotoğrafını atacağım.

Ekler

• 0ac970fb-cd3f-4db8-a83f-294f3777ed30.webp
    0ac970fb-cd3f-4db8-a83f-294f3777ed30.webp
    86.5 KB · Hit: 82
arkadaşlar herkese merhaba gt730 ekran kartı kullanıyorum webte gezerken video izlerken bir sıkıntı olmuyor ama ne zaman oyuna girsem (lol, cs:go, mount and blade1) 10 dakika içinde mavi ekran veriyor acaba sizce sorun nedir aşağıya hata fotoğrafını atacağım.
aldığınız hata donanımsal bir hata olduğunu işaret ediyor öncelik olarak farklı bir ekran kartı ile denermisiniz?

hocam bir arkadaş tavsiye etti bi karşılaştırma sitesinde karşılaştırdım sonuç felaket acaba bu ekran kartı çok kötü olduğu için direk mavi ekran mı veriyor Adsız.webp

hocam bir arkadaş tavsiye etti bi karşılaştırma sitesinde karşılaştırdım sonuç felaket acaba bu ekran kartı çok kötü olduğu için direk mavi ekran mı veriyor Alıntıyı görüntüle
günümüze oranla biraz eski kart tabii ki ama donanım hatası sadece ekran kartından kaynaklanmayabilir. dediğim gibi en doğru çözüm deneme yanılma...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,186,887
Üyeler
188,335
Son üye
WrittenStone
Geri