Neler Yeni

Windows 10 mavi ekran hatası

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Ali Kırımlı
Windows 10 pro kullaniyorum. 2 gün önce valorant oynarken oyunum kapandi sonrasinda ise bilgisayarim mavi ekram verip kapandi. Tekrar actim bilgisayari oyuna girmeye calistim ama bu oyun sizin isletim sisteminizde cikmadi hatasi aldim ve bu yaziyi okuduktan 10 sn sonra yine tak mavi ekran. (Kmode_exception_not_handled) bu hatayi aliyordum. Neyse format atayim dedim dün format attim. Sonrasinda yine valoranti indirmeye basladim indirdim ve bilgisayari yeniden baslatmami istedi yeniden baslattim, valorant ikonuna bastiktan 10 sn sonra yine mavi ekran ayni hata. Yardimci olursaniz cok sevinirim

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Ali Kırımlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ramlerde Sorun Olabilir mi
Sanmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birazdan paylasirim

Jaja50

80+ Silver
Sorun senden kaynaklı değil, valorant'dan kaynaklı. Bu riot yeni güncellemeyle oyunu bozdu resmen bende mavi ekran alıyorum. Valo kısayoluna tıkladığım gibi mavi ekran veriyor, vanguard'dan kaynaklı. Technopata falan bak bi valorant mavi ekran hatası dolu konular

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
OMER FARUK
Sorun senden kaynaklı değil, valorant'dan kaynaklı. Bu riot yeni güncellemeyle oyunu bozdu resmen bende mavi ekran alıyorum. Valo kısayoluna tıkladığım gibi mavi ekran veriyor, vanguard'dan kaynaklı. Technopata falan bak bi valorant mavi ekran hatası dolu konular
bende sorun yok ama bende sabah böyle konuları gördüm bende de başka hatalar veriyor ses gidiyor ekran donuyor vb. başka oyunun varsa onu onya şimdilik 1 haftaya anca düzeltirler bir sorun varsa lolde de aynı sorun varmış riotla alakalı

Jaja50

80+ Silver
bende sorun yok ama bende sabah böyle konuları gördüm bende de başka hatalar veriyor ses gidiyor ekran donuyor vb. başka oyunun varsa onu onya şimdilik 1 haftaya anca düzeltirler bir sorun varsa
Herkeste farklı hata var, bazısında görüntü gidiyor mouse kitleniyor. Çoğunlukta mavi ekran.

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
OMER FARUK
Herkeste farklı hata var, bazısında görüntü gidiyor mouse kitleniyor. Çoğunlukta mavi ekran.
aynn bende de aynı sorun oluyor ama mavi ekran almadım zaten oyun biraz çöp olmaya başladı yeni güncellemelerle

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Ali Kırımlı
ben yine minidump dosyalarını paylaşayım https://www.transfernow.net/dl/minidump

Top Bottom