Windows 10 Mavi Ekran Hatası

melihkrm

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar, daha 1 hafta önce Vatan Bilgisayar'dan kasa topladım ve her parçası sıfırdı. USB'den Windows 10 yükledim 1-2 gün sonra mavi ekran hatası vermeye başladı oyun oynarken, YouTube'da takılırken birden pat diye mavi ekran hatası veriyor ve PC'yi yeniden başlatmam gerekiyor. Bu hatanın çözümünü birçok farklı yöntemlerle denedim fakat düzelme olmadı ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar, daha 1 hafta önce Vatan Bilgisayar'dan kasa topladım ve her parçası sıfırdı. USB'den Windows 10 yükledim 1-2 gün sonra mavi ekran hatası vermeye başladı oyun oynarken, YouTube'da takılırken birden pat diye mavi ekran hatası veriyor ve PC'yi yeniden başlatmam gerekiyor. Bu hatanın çözümünü birçok farklı yöntemlerle denedim fakat düzelme olmadı ne yapmalıyım?
Crackli windows kullanıyorsan güncellemeleri kaldır. Ve yeni güncellemeleri alma

sıfırlamama gerek var mı? güncellemeleri almasam ama windows kendisi otomatik yapıyor ben izin vermesem bile
Ayarlara update yazınca windows update ayarları sekmesi çıkar. Ordan güncellemeleri 1 haftalığına ertele kısmı var. Oraya 10 15 kere bas ertelesin.

bunu hep yapmak zorunda mıyım ama?
Bi yolu daha var ama tam olarak biliyorum. Görev yöneticisinden hizmetelere gelip windows update gibi bi program çalışıyor olacak. Onun görevini sonlandırırsan da oluyor galiba. Sen bunu bi araştır yanlış bi şey yapmanı istemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,459
Üyeler
195,633
Son üye
yunus0102.1
Geri