Neler Yeni

windows 10 mavi ekran sorunu

MRT_E

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
GM-MURAT
dostlar windows 10 da olan mavi ekran hatası bi sorundan dolayı herkeste varmış dogrumu ,bugun arkadaşım sabah pc acar acmaz mavi ekran yedim dedi bendede aynısı oldu bugun açılır açilmaz mavi ekran yedim tum parçalar tarattim hiç birinde sorun yok sizede sormak istedim mavi ekran sorunları alan varmı bu zamanlarda

yunuskvcr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
YUNUS KAVCAR
haftada bir kez falan bende sebebsiz bir şekilde mavi ekran hatası alıyorum. bazen ssd'yi okumuyor ilk başlarda ssd'yi okumadığı zaman sök tak yapınca açılıyordu sonra bir gün yine ssd'yi görmedi söküp takmaya üşendim sonra bakarız diyip kapattım pc'yi 2 saat sonra geldiğimde çalıştı artık mavi ekranı ssd'den verirse biraz bekledikten sonra düzeliyor ama bir kaç kez de ram hatası verdi onu da sök tak yapmak zorunda kaldım sonra çalıştı. biraz caydırmaya başladı artık sistemimde yeni aldığım oyunlar programlar hepsi orjinal zararlı bir tane dosya yok pc'mde sorunu bir türlü çözemedim. Sistem : Anakart : Asus Tuf x570 Plus Ram: Gskill Trident Z Neo 8x2 3600mhz SSD: adata xpg S40G 256GB İşlemci : amd ryzen 3700x ekran kartı : asus rog rtx 2070

Ekler

• WhatsApp Image 2021-01-03 at 01.54.14.jpeg
    WhatsApp Image 2021-01-03 at 01.54.14.jpeg
    75.5 KB · Hit: 34

MRT_E

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
GM-MURAT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
haftada bir kez falan bende sebebsiz bir şekilde mavi ekran hatası alıyorum. bazen ssd'yi okumuyor ilk başlarda ssd'yi okumadığı zaman sök tak yapınca açılıyordu sonra bir gün yine ssd'yi görmedi söküp takmaya üşendim sonra bakarız diyip kapattım PC'yi 2 saat sonra geldiğimde çalıştı artık mavi ekranı ssd'den verirse biraz bekledikten sonra düzeliyor ama bir kaç kez de ram hatası verdi onu da sök tak yapmak zorunda kaldım sonra çalıştı. biraz caydırmaya başladı artık sistemimde yeni aldığım oyunlar programlar hepsi orjinal zararlı bir tane dosya yok PC'mde sorunu bir türlü çözemedim. Sistem : Anakart : Asus Tuf x570 Plus Ram: Gskill Trident Z Neo 8x2 3600mhz SSD: adata xpg S40G 256GB İşlemci : amd ryzen 3700x ekran kartı : asus rog rtx 2070
dostum windows güncelledim sorun ortadan kalktı. ama sana tavsiyem memtest ile ram leri kontrol et. hdscan ile ssd kontrol et.

Top Bottom