Yardım Windows 10 Mavi Ekran Sorunu

Reaksiyon skoru
75
Merhabalar,MSI B450M-A Pro Max Anakarta Sahibim.
Ayrıca 2 Adet GSKILL 8GB Ripjaws V Ram Kullanmaktayım.
Son Zamanlarda Bilgisayarım Ara Ara Mavi Ekran Vermeye Başladı.
Bu Konuda Ne Yapmam Gerekiyor ? (Sistemimi Ocak 2021'den Beri Kullanıyorum)

Son düzenleme:
Merhabalar,MSI B450M-A Pro Max Anakarta Sahibim.
Ayrıca 2 Adet GSKILL 8GB Ripjaws V Ram Kullanmaktayım.
Son Zamanlarda Bilgisayarım Ara Ara Mavi Ekran Vermeye Başladı.
Bu Konuda Ne Yapmam Gerekiyor ? (Sistemimi Ocak 2021'den Beri Kullanıyorum)
Ayrıca İşletim Sistemimi Youtube Üzerinden Bulduğum Bir W10 Key İle CMD Aracılığıyla Etkinleştirdim. Yaşadığım Sorun İle Bağlantısı Var Mıdır ?
Konuyu Çözmek İçin Bazı Yerlerde Okuduğuma Göre BIOS Güncellemenin İşe Yarayacağı Söyleniyor.
Konu Hakkında Yardımlarınızı Bekliyorum.
@Vesemir @Pişmaniye

Yaşadığın mavi ekran sorununun kodunu atarsan yardım edecek arkadaşlara yardımcı olabilirsin ayrıca bios güncellemeyi dene genellikle ondanda olabiliyor

Yaşadığın mavi ekran sorununun kodunu atarsan yardım edecek arkadaşlara yardımcı olabilirsin ayrıca bios güncellemeyi dene genellikle ondanda olabiliyor
Diğer Yediğim Mavi Ekranlarda Sanırım Farklı Kodlar Veriyordu Ancak Şuan Onları Hatırlayamıyorum,En Son Yediğim Hata Kodu ;
DPC WATCHDOG_VIOLATION

Diğer Yediğim Mavi Ekranlarda Sanırım Farklı Kodlar Veriyordu Ancak Şuan Onları Hatırlayamıyorum,En Son Yediğim Hata Kodu ;
DPC WATCHDOG_VIOLATION
Ekran kartın eğer nvidia ise önceki sürümlere dön geçen hafta aynı hatayı bende alıyordum yeni sürücülerde sıkıntı var

@Vesemir @Pişmaniye
Minidump Dosyalarıma Baktım Ancak C:\Windows\Minidump Klasörün Boş Olduğunu Gördüm.

Son düzenleme:
Minidump Dosyalarıma Baktım Ancak C:\Windows\Minidump Klasörün Boş Olduğunu Gördüm.
Technopat'da Attığınız Konuda Ali Güngör'ün Yazdığı Mesajı Gördüm.
Denetim Masasında Başlangıç Ve Kurtarma Ayarlarım Şu Şekilde ;
Alıntıyı görüntüle
-Normalde Her Sorunda Otomatik Olarak Yeniden Başlatılmasını İstemediğim İçin Devre Dışıydı,Ancak Şuan İş Ciddi Olduğu İçin Tekrar Aktifleştirdim.
Minidump dosyası hakkında bir bilgim yok ama çok büyük ihtimal sorununuz ekran kartı driveri ile alakalı şuan birçok kişide bu sorun var

Yediğim Tek Hata Kodu "DPC_WATCHDOG_VIOLATION" Değil,
İlerleyen Günlerde Mavi Ekran Yemem Muhtemeldir Ki Onlarla Beraber Hata Kodları Hakkında Daha Dikkatli Olacağım.
En Son Mavi Ekranı 1 Hafta Öncesinde Yedim,Tekrar Yersem Ve Kodu DPC WATCHDOG_VIOLATION Olursa Anında Driver Değiştireceğim.
Hocam driver değiştirmek çok zahmetli değil bence Bi değiştirin.Bendede sadece DPC WATCHDOG_VIOLATION hatası yoktu arada başka kodlarda geliyordu diye hatırlıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,128
Üyeler
190,866
Son üye
HasanE
Geri