Neler Yeni

Windows 10 mu Windows 11 mi ? Neden ?

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Furkan Demir
Şu an Windows11 kullanmaktayım ve Windows 10a geçsem mi geçmesem mi çok kararsızım. Sizlere sormak istedim. Sizce hangisi ve nedeni
1670621266415.png

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
Şu an Windows11 kullanmaktayım ve Windows 10a geçsem mi geçmesem mi çok kararsızım. Sizlere sormak istedim. Sizce hangisi ve nedeniAlıntıyı görüntüle
Valorant oynarken secure boot felan açtırıyor o yüzden kötü w11 ama fps olarak windows 10’dan daha iyi performans veriyor , Valorant oynuyorsanız uğraşmak istemiyorsanız w10’a geri dönün oynamıyorsan w11 güzel bence çok sade ve hoş tasarımı var

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Furkan Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valorant oynarken secure boot felan açtırıyor o yüzden kötü w11 ama fps olarak windows 10’dan daha iyi performans veriyor , Valorant oynuyorsanız uğraşmak istemiyorsanız w10’a geri dönün oynamıyorsan w11 güzel bence çok sade ve hoş tasarımı var
Valorant oynuyorum. Secure boot hatasını bende almıştım internetten bakarak çözdüm

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
Valorant oynuyorum. Secure boot hatasını bende almıştım internetten bakarak çözdüm
Anakartınız gigabyte ise secure boot açarsanız pcniz açılmıyor hocam , anakartı garantiye göndermek zorunda kalırsınız bilginiz olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakartınız gigabyte ise secure boot açarsanız pcniz açılmıyor hocam , anakartı garantiye göndermek zorunda kalırsınız bilginiz olsun
Aynı sorunu ben ve çok fazla kişi yaşadı oradan biliyorum

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Furkan Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı sorunu ben ve çok fazla kişi yaşadı oradan biliyorum
Anakartım msi

Top Bottom