Ayarlarda güncelleme sekmesinden.PC de Windows 10 var pro mu bilmiyorum nasıl güncellenir
Son denetleme dün 23.15 diyor güncelsiniz diyor denetle diyim miAyarlarda güncelleme sekmesinden.
Son denetleme dün 23.15 diyor güncelsiniz diyor denetle diyim miArama çubuğuna Windows Update yazıp çalıştırın sonra güncelleştirmeleri denetleyin.
Son denetleme dün 23.15 diyor güncelsiniz diyor denetle diyim miSistem özelliklerinden bakın windowsun hangi sürümü diye.
Sisteminiz güncel herhangi bir şey yapmanıza gerek yok.Son denetleme dün 23.15 diyor güncelsiniz diyor denetle diyim mi
Post automatically merged:
Son denetleme dün 23.15 diyor güncelsiniz diyor denetle diyim mi
Denetle yaptım Bugün 13.41 oldu şimdide ama arada indir yükle var ya Windows 10 sürümü 20H2 diyeSisteminiz güncel herhangi bir şey yapmanıza gerek yok.
20H2 sürümü indirmek istiyorsan oraya basarsan indir tuşu çıkar.Denetle yaptım Bugün 13.41 oldu şimdide ama arada indir yükle var ya Windows 10 sürümü 20H2 diye
ginede denetleyin.bazen bulabiliyor.yalnız,altta ayrı güncellemeler olcak.(istege baglı)onları yüklemeyin araştırmadan.Son denetleme dün 23.15 diyor güncelsiniz diyor denetle diyim mi
Gerek var mı sence20H2 sürümü indirmek istiyorsan oraya basarsan indir tuşu çıkar.
İşlemci ve ekran kartı güncellenecek mi ona nerden bakıyoruz laptop için20H2 sürümü indirmek istiyorsan oraya basarsan indir tuşu çıkar.
Bana göre gerek yok.Gerek var mı sence
İşlemci güncellenmez. Ekran kartı marka model ne?İşlemci ve ekran kartı güncellenecek mi ona nerden bakıyoruz laptop için
Ekran kartı yok mu işlemci i5 6200U diyor ama ben nvdia indirdim ekran kartı güncelliyorum 630 MBBana göre gerek yok.
İşlemci güncellenmez. Ekran kartı marka model ne?
Nvdia GeForce Grafik kartı yazıyor kutusundaEkran kartı yok mu işlemci i5 6200U diyor ama ben nvdia indirdim ekran kartı güncelliyorum 630 MB
Laptopun ne?Ekran kartı yok mu işlemci i5 6200U diyor ama ben nvdia indirdim ekran kartı güncelliyorum 630 MB
Nvdia GeForce Grafik kartı yazıyor kutusunda