Ne yapmamı önerirsiniz?Genelde o satılan keyler internette ücretsiz verilen keyler o sitelerden alıp satıyorlar genellikle.
Ben sadece güvenilir olanını bulmanın zor olduğunu söyledim, @Şans burda! belki biliyordur, ben hiç key satın almadım almamda.Ne yapmamı önerirsiniz?
Yalnız o Win10... Arkadaş win7 gibi farklı birini indirecek olabilir.Buradan ücretsiz etkinleştirebilirsiniz.
Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
Webtekno nun bi tane videosu vardı 20 liraya veriyolardı ondan almayı düşünüyorum alttaki yazı baya rahatsız ediyoBen sadece güvenilir olanını bulmanın zor olduğunu söyledim, @Şans burda! belki biliyordur, ben hiç key satın almadım almamda.
bence bi sorun olucağını düşünmüyorum ztn abdullah abide alabilirsiniz demiştiWebtekno nun bi tane videosu vardı 20 liraya veriyolardı ondan almayı düşünüyorum alttaki yazı baya rahatsız ediyo
ama yasal olanındanbence bi sorun olucağını düşünmüyorum ztn abdullah abide alabilirsiniz demişti
Yalnız o Win10... Arkadaş win7 gibi farklı birini indirecek olabilir.
Bende biliyorum zaten ücretsiz yapmayı, sonra linç yiyorum paylaşınca.
Biliyosan niye söylemiyosun azdaha 20 liram gidicektiBende biliyorum zaten ücretsiz yapmayı, sonra linç yiyorum paylaşınca.
İşte söyleyince crack kullanıyor bu diyen günah bekçileriyle uğraşmak istemiyorum.Biliyosan niye söylemiyosun azdaha 20 liram gidicekti