Windows 10 Performans Serisi Kurulmalı mı?

cgokhans

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
283
Dostlar merhaba. Çeşitli forumlarda windows10 performans serileri yapıyorlar daha az ram tüketen gereksiz arkaplan uygulamalarının kapatıldığı. 2014 yılından kalma laptopuma (sdd bozuldu yenisini aldım) bundan mı kurmalıyım yoksa hiç bulaşma o işlere çok sıkıntı çıkarır normal windows10 u kur geç mi dersiniz? performans versiyonu kurar isem güncelleştirmeleri de tamamen kapatmayı düşünüyorum. ayda yılda bi bilgisayar açıyoruz arka planda güncelleştirme yapacağım diye canına okuyor bilgisayarın.

o tur surumlerde bazi proram oyunlarda sorun verebiliyor. guncelleme kapattiklari icin windows. net framework yuklenmesini engelliyor. bazi ozellikleride kapatiyorlar. az ram icin windows 8.1 kullan istersen destegi devam etmekte

o tur surumlerde bazi proram oyunlarda sorun verebiliyor. guncelleme kapattiklari icin windows. net framework yuklenmesini engelliyor. bazi ozellikleride kapatiyorlar. az ram icin windows 8.1 kullan istersen destegi devam etmekte
aslında ram konusunda bi sıkıntım yok hocam 8 gb yapmıştım kendisine yetiyor. ama ara ara sizde görüyorsunuz bir yerde de güncelleştirmeler mavi ekran hatalarına ve çöküşlerede sebep oluyor (6 senedir güncellendi ama bi sorun yaşamadım şükür). bir yerde güncellemeyi kessem mi diye düşünmüştüm. galiba tavsiyenizden sonra normal sürüm kuracak gibiyim. mart sürümünüde içeren iso kalıbı gelsin bari de direkt o şekilde kurayım

Doğrudan orijinal ISO kurmanı tavsiye ederim.

Ayrıca sisteminde SSD var mı?

Hocam sdd m öldü ama yenisini aldım. Sistem için 120 gb aldım. Oyunları hdd ye kurarım. Orjinal Windows kalıbını indirdim bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,720
Üyeler
191,151
Son üye
peynirlicips1288
Geri