Arkadaşlar bu konu aklıma takıldı. Lütfen bilmeyenler yazmasın. Ve net bir cevap istiyorum.
Ben yeni bir sistem topladığımda bunun içine windows 10 pro nasıl yükleyebilirim ?
Nasıl olacak bu iş ?
Başka bir PC den USB ye (En az 8GB olmalı), rufus gibi bir program ile Windowsun sitesinden Windows 10 iso dosyasını alıp USB ye yazıcaksın. Sonrada yeni sistemin Bios undan yazım yaptığın USB ile boot ediceksin. sonrası next next zaten .
Arkadaşlar bu konu aklıma takıldı. Lütfen bilmeyenler yazmasın. Ve net bir cevap istiyorum.
Ben yeni bir sistem topladığımda bunun içine windows 10 pro nasıl yükleyebilirim ?
Nasıl olacak bu iş ?
Herkese selamlar, bu yazımda sizlere detaylıca Windows kurulumu nasıl yapılır bunu anlatacağım. Çoğumuzun format adı verdiği temiz kurulumu şu nedenlerle yapmak istiyor olabilirsiniz: 1 - Sisteminize bir virüs bulaştı ve sistemin sağlığı için yeniden kurmak istediniz. 2 - Yeni bir sistem aldınız...
donanimarsivi.com
Lisans almak için online mağazaların birinden OEM lisansı alıp etkinleştirebilirsin.
Eğer elinde Windows 10 u bir bilgisayar yoksa mecburen torrent yahut da daha mantıklı bir şekilde microsoftun kendi sitesinden indirebilirsiniz windows 10 u