YunusEmre/07
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 120
Arkadaşlar Windows u etkinleştirmek istiyorum en iyi lisans anahtarı hangisi bu QEM dedikleri şey nedir öneriniz var mı
30-40 TL olan fiyatlar güvenilir miOEM lisansı yalnızca yüklü olduğu bilgisayara özeldir ve başka bir bilgisayarda kullanılamaz. Sadece bir kez etkinleştirdiğin bilgisayarda kullanabilirsin. Mesela laptoplarda gelen lisans OEM lisanstır. O söz konusu laptop dışında başka bir bilgisayarda kullanılamaz.""
Orjinal OEM'ler microsoft lisanlı olarak satılır ve fiyatları 1000₺ nin üzerindedir. Harici olarak 30-100₺'ye de windows key satanlar da var. Dahilinde lisanslama yapan programlar da mevcut.
Elbette seçim sizin![]()
Saglamlisans ve jetlisans siteleri güvenilir30-40 TL olan fiyatlar güvenilir mi
Bende Windows 10 lisansını jetlisans firmasından satın aldım. Windows 10 lisansında bu zamana kadar herhangi bir sorun çıkmadı. Bilgi için teşekkürler.Saglamlisans ve jetlisans siteleri güvenilir
hocam onlarda oem mi veriyorSaglamlisans ve jetlisans siteleri güvenilir
hocam oem anakartla ilgili diye biliyorumOEM lisansı yalnızca yüklü olduğu bilgisayara özeldir ve başka bir bilgisayarda kullanılamaz. Sadece bir kez etkinleştirdiğin bilgisayarda kullanabilirsin. Mesela laptoplarda gelen lisans OEM lisanstır. O söz konusu laptop dışında başka bir bilgisayarda kullanılamaz.""
Orjinal OEM'ler microsoft lisanlı olarak satılır ve fiyatları 1000₺ nin üzerindedir. Harici olarak 30-100₺'ye de windows key satanlar da var. Dahilinde lisanslama yapan programlar da mevcut.
Elbette seçim sizin![]()
Kesinlikle güvenilir çok aldım kurdum aldırdım kimsede sorun olmadı30-40 TL olan fiyatlar güvenilir mi