Windows 10 Pro Lisans Hakkında Yardıma İhtiyacım Var

Reaksiyon skoru
2
Kardeşlerim uzun süredir ofisteki bilgisayarlarımız için Windows 10 Pro lisans arıyoruz. Ancak lisans yanında desteğede ihtiyacımız var. Dün İnstagram'da ekteki ürünün reklamını gördüm. 12 Ay destekte dahilmiş. Alınır mı ya da sizin önerebileceğiniz uygun fiyatlı destek sunan bir lisans satıcısı var mı?
Ürün

Kardeşlerim uzun süredir ofisteki bilgisayarlarımız için Windows 10 Pro lisans arıyoruz. Ancak lisans yanında desteğede ihtiyacımız var. Dün İnstagram'da ekteki ürünün reklamını gördüm. 12 Ay destekte dahilmiş. Alınır mı ya da sizin önerebileceğiniz uygun fiyatlı destek sunan bir lisans satıcısı var mı?
Ürün
Bu siteye güvenmeyiniz, bu site sahte spam bir trafik yaratıyor. Bu tip adını bilmediğiniz sitelerde macera aramayınız.

Teşekkürler. Lisans etkinleştirmeyi kendimde yapabiliyorum ancak destek lazım her hangi bir konuda kendisine ulaşabileceğim anında sorunu çözecek. Var mı bildiğiniz bir yer, uygun fiyatlı?

Web sitesi bana ait, reklamlarıda bizzat ben verdim. Spam bir trafik yaratma konusu söz konusu bile değil. Spamhaus ve Fortinet de spamda görünmesinin nedeni barındığı hosting firması. Ön yargılı davranmanız ve satışlarımızı etkilemeniz beni üzmedi değil :( (Bu mesaj geçici mesajdır, kaldırılacaktır)
Amaa, adamı gökte ararken yerde bulduk ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Web sitesi bana ait, reklamlarıda bizzat ben verdim. Spam bir trafik yaratma konusu söz konusu bile değil. Spamhaus ve Fortinet de spamda görünmesinin nedeni barındığı hosting firması. Ön yargılı davranmanız ve satışlarımızı etkilemeniz beni üzmedi değil :( (Bu mesaj geçici mesajdır, kaldırılacaktır)
Hocam sen bizi mi takip ediysin napaysın? (Garadeniz farkı)

Baya inandırıcıydı gerçekten. :D

Diğer spam check sitelerinde de test yaptım, spam trafik algılanıyor.

İsterseniz hosting firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Ama gerçeği yansıtmayan iddialarınıza devam ederseniz, bu konu başka yerlere taşınır bilginize.
Müşterimiz olsanız neyse de,
müşterimizde değilsiniz.
Tüm spam test sitelerinde spam olarak algılanır zaten, çünkü başka bir siteden test yaptığınızda IP adresi değişmiyor ki? :)
Ayrıca aşırı backlink kullanımı da trafik spamı olarak algılanır, herhangi bir dolandırıcılıkla alakası yoktur.
Dolandırıcılık yapsak Whois'de gizleriz
Sizinle münakaşaya girmeyeceğim. OEM Ürün anahtarı almak yerine CMD üzerinden etkinleştiriniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,132
Üyeler
190,511
Son üye
İzzetülker
Geri