Neler Yeni

Windows 10 pro oem keyim

Keremdiyola

80+ Bronze
Selamlar hepsiburadadan 450 TL ye Windows 10 pro aldım key değildi kağıttan hafif kalın kutu ile geldi CD ve kod çıktı Windows un kendi uyarıları kullanıcı sözleşmesi vb yazıyordu kutuda komut satırından slmgr xpr gibi bir komut yürütünce orijinal mi değil mi anlaşılıyormuş orijinal çıktı güncellemelerde de hata vermiyor satıcı adı yazılımla Alakası bile yok bir güvenlik vb sorun oluşurmu (2aydır kullanımda bir sorun yok )

Keremdiyola

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Biliyorum diğerleri e posta ile falan atıyodu ben çalıntı olabilir diye kutulu aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama kutusu şuan satılandan değil ama orijinal gibi CD şartlar Windows ile ilgili bilgi fln
Bedavaya da yapabilirdin.
10 liraya da alabilirdin.

450 liraya ram alırdın. :D

Keremdiyola

80+ Bronze
Bedavaya da yapabilirdin.
10 liraya da alabilirdin.

450 liraya ram alırdın. :D
2 slotda dolu ama zaten ilk başta 30 TL alcaktım 200 TL ye kadar hepsi e postaydı kutulu pro 300 den başlıyordu sağlam olsun da dedim

Zecks

80+
Keşke ucuz keylerden alsaydın.Bildiğim kadarıyla çalıntı vs. de değiller,üretilen bilgisayarlardan artan keyler satılıyordu sanıyorum(buna benzer bir şeydi).Ama almışsın artık yapacak bir şey yok.

Keremdiyola

80+ Bronze
Keşke ucuz keylerden alsaydın.Bildiğim kadarıyla çalıntı vs. de değiller,üretilen bilgisayarlardan artan keyler satılıyordu sanıyorum(buna benzer bir şeydi).Ama almışsın artık yapacak bir şey yok.
Hiç değilse sağlam oldu hocam içimde merak kalmadı yine içim içimi yerdi bu gibi endişeler ne kadar kötüdür bilirsiniz

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,910
İsim
Metehan Akyalı
Selamlar hepsiburadadan 450 TL ye Windows 10 pro aldım key değildi kağıttan hafif kalın kutu ile geldi CD ve kod çıktı Windows un kendi uyarıları kullanıcı sözleşmesi vb yazıyordu kutuda komut satırından slmgr xpr gibi bir komut yürütünce orijinal mi değil mi anlaşılıyormuş orijinal çıktı güncellemelerde de hata vermiyor satıcı adı yazılımla Alakası bile yok bir güvenlik vb sorun oluşurmu (2aydır kullanımda bir sorun yok )
450TL vermek yerine, 10TL'ye falan key alabilirdiniz. En azından alıp denerdiniz, baktınız içinize sinmiyor o zaman 450TL verirdiniz de olan olmuş artık yapacak bir şey yok.
Sorunuza gelecek olursak herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Normal bir şekilde uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Keremdiyola

80+ Bronze
450TL vermek yerine, 10TL'ye falan key alabilirdiniz. En azından alıp denerdiniz, baktınız içinize sinmiyor o zaman 450TL verirdiniz de olan olmuş artık yapacak bir şey yok.
Sorunuza gelecek olursak herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Normal bir şekilde uzun yıllar kullanabilirsiniz.
Hocam yerden göğe kadar haklısınız ama dediğim gibi ozamanki kafam o şekildeydi

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
"slmgr.vbs /dli" yazıp çıkan yerin ekran görüntüsünü atar mısınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,946
Üyeler
164,935
Son üye
seriano
Top Bottom