Turgutoğlu48
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
Merhabalar arkadaşlar Windows 10 pro retail key almak istiyorum güvenli ve Uygun bir site önerebilir misiniz ?
Merhabalar arkadaşlar Windows 10 pro retail key almak istiyorum güvenli ve Uygun bir site önerebilir misiniz ?
retail key mi hocam bu![]()
Windows 10 Pro Dijital Lisans Key - JetLisans
Ömür boyu lisans ve tüm güncellemeleri alır. Başka yerde satışımız yoktur. Anında hızlı teslimat. 32 ve 64 bit uyumludur. 1 Cihaz için geçerli. Lisans anahtarınız 7/24 1 dakika içerisinde sistem tarafından mail adresinize gönderilmektedir. Ayrıca “Hesabım-> Siparişlerim” sekmesinden satın...jetlisans.com
Güvenlik açısından sıkıntıları var bunu belirtseydiniz keşkehttps://forum.donanimarsivi.com/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/
burdan ücretsiz yaparsınız hocam hiç uğraşmayın para da ödemeyin ama ödicem derseniz size kalmış
nasıl sıkıntıları var ya ?Güvenlik açısından sıkıntıları var bunu belirtseydiniz keşke
Hocam net hatırlamıyorum kusura bakmayın fakat ben key alacakken bir arkadaş anlatmıştı msgleri kontrol edebilirsem döneceğimnasıl sıkıntıları var ya ?
hocam lütfen kontrol edinde ona göre bu sistemi iptal ediyimHocam net hatırlamıyorum kusura bakmayın fakat ben key alacakken bir arkadaş anlatmıştı msgleri kontrol edebilirsem döneceğim