Neler Yeni

Windows 10 pro ürün anahtarı nerden alınır?

Mr.Wick00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kadir yünce
hocam tavsiyem biraz beklemeniz. Bu keyler hep indirime giriyor biraz sabredin ürünü favorilerinize ekleyin.
hocam sağ olun son bir şey sormak istiyorum. Ürün açıklamasında 'Bu lisans anahtarı, yalnızca tek bir bilgisayar için geçerlidir ve 'Format sonrası çalışmaz' denmiş ben bunu aldığım zaman sadece bu pcde mi geçerli oluyor bu kod yarın bir gün pc değiştiğimde yeni bir kod daha mı almam gerekiyor?

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Burak
bir program ile ben surekli etkinleştirdim yada itemsatistan alıyorum

egegull

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ege Gül
hocam sağ olun son bir şey sormak istiyorum. Ürün açıklamasında 'Bu lisans anahtarı, yalnızca tek bir bilgisayar için geçerlidir ve 'Format sonrası çalışmaz' denmiş ben bunu aldığım zaman sadece bu pcde mi geçerli oluyor bu kod yarın bir gün pc değiştiğimde yeni bir kod daha mı almam gerekiyor?
hocam bu lisans OEM yani anakartınıza gömülüyor. Siz format attığınızda anakart da resetlendiği için birdaha kullanamıyorsunuz. Ama dersenizki ben yakın zamanda format atacağım yeniden kullanabileyim derseniz RETAIL key almanız lazım. Retail keyi format atsanız bile kullanabilirsiniz. Ama fiyatı oem keye göre baya pahalıdır haberiniz olsun.

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
İsmini yaz en ucuz trendyol yada hepsiburada satıcısından al. Geçenlerde aldım 40tl ye : D

Mr.Wick00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kadir yünce
hocam bu lisans OEM yani anakartınıza gömülüyor. Siz format attığınızda anakart da resetlendiği için birdaha kullanamıyorsunuz. Ama dersenizki ben yakın zamanda format atacağım yeniden kullanabileyim derseniz RETAIL key almanız lazım. Retail keyi format atsanız bile kullanabilirsiniz. Ama fiyatı oem keye göre baya pahalıdır haberiniz olsun.
https://www.trendyol.com/microsoft/windows-10-pro-retail-lisans-anahtari-p-788544761

Hocam şuanlık fiyat bu yks sonrası pc almayı düşünüyorum şuan idareten kötü bir pc kullanıyorum bunu almak en mantıklısı en azından yeni aldığım pcde de kullanabilirim

egegull

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ege Gül

Mr.Wick00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kadir yünce
hocam bu fiyata bence kacırmayın suan bunu indirime girmişken alın. Retail key bu fiyatlara zor bulunur güvenilir.
Hocam valla üstüne bide 20 tl kupon geldi güvenilir olmasa bile alacağım artık :D

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
snop02
Hocam valla üstüne bide 20 tl kupon geldi güvenilir olmasa bile alacağım artık :D
key bulmak sorun degil, pc gelince bildir buluruz..
free paylasılan keyleride paraile satıyorlar..
forumda satın alan 2 arkadasın keyleri free keylerden cıkmıstı..

Top Bottom