WİNDOWS 10 PRO YÜKLEMEK

Reaksiyon skoru
13
5 ay önce kardeşim freedos bilgisayar almıştı. Laptopa kurulum için usb'ye windows 10 pro yükleyip kurmuştu bilgisayarına. Ben pek anlamıyorum bu işlerden acaba dosyalarda değişme olmuş mudur aynı usb ile şuan ben kurulum yapabilir miyim ?

5 ay önce kardeşim freedos bilgisayar almıştı. Laptopa kurulum için usb'ye windows 10 pro yükleyip kurmuştu bilgisayarına. Ben pek anlamıyorum bu işlerden acaba dosyalarda değişme olmuş mudur aynı usb ile şuan ben kurulum yapabilir miyim ?
yt den izle okadar zor bir şey değil yaparsın baka baka

aga bi pcye tak usbyi. oradan biçimlendir her şeyi sil. sonra rufustan tekrar windows dosyasını yaz. mesela ben uefi bellekten bios güncelledim. bozuldu. biçimlendirip tekrar windows yazınca düzeldi. windows kurulum sonrası etkinleştirme için @keremcnsz24 'nin rehberine bakabilirsin.

ne olur ne olmaz yeniden kur windowsu

Geri