Neler Yeni

Windows 10 Satın Almak

okkrr

80+
Yeni masaüstü bilgisayar alacağım. Kasa bana freedos olarak geliyor. Kasa elime geçer geçmez bilgisayarcıya götüreceğim. Orjinal Windows10Home yüklemesini isteyeceğim. Kaç lira tutar?

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Orijinal Windows 10 cep yakar. Oem Key alıp kullanmanızı öneririm.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Min. 50 tl alırsa şaşma. Al bir tane USB git kendi sitesinden w10 at içine. İnternette yüzlerce video var kurmak çok kolay. Hadi diyelim usb vs yok herşeyi kendin alıp kursan emin ol daha az tutar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni masaüstü bilgisayar alacağım. Kasa bana freedos olarak geliyor. Kasa elime geçer geçmez bilgisayarcıya götüreceğim. Orjinal Windows10Home yüklemesini isteyeceğim. Kaç lira tutar?
Orijinal diye crack yüklerler inanma.

okkrr

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orijinal Windows 10 cep yakar. Oem Key alıp kullanmanızı öneririm.
Aga onlara güvenilir mi sence. N11 de 20 liraya satılıyor benim bilgilerimi çalarlar sonra güven olmaz. Youtubeda araştırdım benim yapıcağım iş değilmiş yok flash tak onu yap reset at :/

ventioNN

80+ Platinum
8GB flash al, internetten 10 tl'ye de key al kendin yaparsın.

okkrr

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
k
Min. 50 TL alırsa şaşma. Al bir tane USB git kendi sitesinden w10 at içine. İnternette yüzlerce video var kurmak çok kolay. Hadi diyelim usb vs yok herşeyi kendin alıp kursan emin ol daha az tutar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orijinal diye crack yüklerler inanma.
kendi sitesinden nasık yapıcağım bi yardım eder misiniz?

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih

Windows’u kendiniz de kurabilirsiniz;

Bu uzun bir konu ama yardımcı olayım;
  • Bir adet boş flash belleğe ihtiyacın var.(En az 8GB)
  • Windows 10 ISO bu linkten indireceğiniz dosyayı Rufus bu programı kullanarak flash belleğinize yazdırdırmalısın. Ama bu işlemi yaparken flash belleğindeki bütün dosyalar silinecektir unutma.(Yapman gereken konfigürasyonları aşağıdaki 1. videodan bakabilirsin.)
  • Artık sıra Windows’u kurmaya geldi. Bilgisayarın açılırken “boot” menüsüne girmelisin. Bu menüye girmek için bilgisayarın açıldığında örn: Delete tuşuna basmalısın. Kendi bilgisayarının boot menüsüne girme tuşunu 2. bağlantıdan göz atabilirsin.
  • Bu işlemden sonrası artık Windows kurulumu buna 3. videodan baksan daha kolay olur.
  • Windows’u kurduk şimdi kurulumdan sonra yapman gereken işler var. Bilgisayarının donanımının doğru çalışması için “driver (sürücü)”leri kurmalısın. Sürücüleri bilgisayarının yanında gelen sürücü cd’si ile yapabilir, bilgisayarının hali hazırda HDD’sinde bulunan bir bölümde duran kurulum sihirbazı ile yapabilir ya da internetten tek tek indirebilirsin. Videolu anlatım için 4. videoya bakabilirsin.
İşte bu kadar aklına takılanları bir bir sorabilirsin. Gerekli bağlantıları aşağıya bırktım.

1. https://www.sahingokhan.com/bios-ve-boot-menu-kisayol-tuslari-tum-markalar/

Videoların Alternatifleri:

Anlatım biraz karışık olmuş olabilir tek seferde yazmadım.😁👍🏻

YUSUF5650

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Yusuf Yalvaç
Windowsun orjinal sitesinden indir rufus diye bir program var YouTube dan bak ona yapılması son derece basit Windows internetten 20 liraya key al bilgisayarciya goturursen crackli kullanma ihtimalli yüksek boşuna 50-60 lira verme

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Windows’u kendiniz de kurabilirsiniz;

Bu uzun bir konu ama yardımcı olayım;
  • Bir adet boş flash belleğe ihtiyacın var.(En az 8GB)
  • Windows 10 ISO bu linkten indireceğiniz dosyayı Rufus bu programı kullanarak flash belleğinize yazdırdırmalısın. Ama bu işlemi yaparken flash belleğindeki bütün dosyalar silinecektir unutma.(Yapman gereken konfigürasyonları aşağıdaki 1. videodan bakabilirsin.)
  • Artık sıra Windows’u kurmaya geldi. Bilgisayarın açılırken “boot” menüsüne girmelisin. Bu menüye girmek için bilgisayarın açıldığında örn: Delete tuşuna basmalısın. Kendi bilgisayarının boot menüsüne girme tuşunu 2. bağlantıdan göz atabilirsin.
  • Bu işlemden sonrası artık Windows kurulumu buna 3. videodan baksan daha kolay olur.
  • Windows’u kurduk şimdi kurulumdan sonra yapman gereken işler var. Bilgisayarının donanımının doğru çalışması için “driver (sürücü)”leri kurmalısın. Sürücüleri bilgisayarının yanında gelen sürücü cd’si ile yapabilir, bilgisayarının hali hazırda HDD’sinde bulunan bir bölümde duran kurulum sihirbazı ile yapabilir ya da internetten tek tek indirebilirsin. Videolu anlatım için 4. videoya bakabilirsin.
İşte bu kadar aklına takılanları bir bir sorabilirsin. Gerekli bağlantıları aşağıya bırktım.

1. https://www.sahingokhan.com/bios-ve-boot-menu-kisayol-tuslari-tum-markalar/

Videoların Alternatifleri:

Anlatım biraz karışık olmuş olabilir tek seferde yazmadım.😁👍🏻
Kusursuz.

Top Bottom