- En İyi Cevap
- 11
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Üste çıkıp cidden öyle mi yazdım diye baktım. Yapma böyle şeyler.dKendini ele verdin
Üste çıkıp cidden öyle mi yazdım diye baktım. Yapma böyle şeyler.dKendini ele verdin
attığın resmin wallpaper yapamıyorum logosuz nerden bulabilirimProgramın adı başlıkta da yazdığı gibi TranslucentTB.
Google'a aratarak indirebilirsiniz bir çok sitede mevcut.
Program düşük ram ve işlemci kullanarak sisteminizi yormuyor. Sadece bir kaç MB ram kullanıyor.
Örneklerdeki gibi şeffaf olması için yapmanı gereken tek şey programı kurmak.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Örneklerdeki Arka Planları isteyenler için link bırakıyorum;
Ekstra olarak görev çubuğundaki simgeleri ortaya almak isteyenler için de göstereyim;
Görev çubuğuna sağ tık basıyoruz.
"Araç Çubukları" ve oradan da "Bağlantılar"ı seçiyoruz.
Açtıktan sonra görev çubuğunun sağ tarafında iki çizgi ve "Bağlantılar" yazacaktır.
Alıntıyı görüntüle
2 çizgiden fare ile tutup en sola taşıyoruz ve simgeler görev çubuğunun sağ tarafından çıkıyor
Alıntıyı görüntüle
Yine aynı şekilde (bu örnektekine göre konuşuyorum) Chrome simgesinin yanındaki iki çizgiden tutup ortaya taşıyoruz.
En soldaki bağlantı yazısını "Bağlantılar"ın üzerine sağ tıklayıp metni göster ve başlığı göster'e tıklayarak (eğer tikli ise) yok edebilirsiniz.
Linke gir, fotoğrafın üstüne tıklayıp sağ tık bastıktan sonra farklı kaydet. Daha sonra kaydettiğin yere gidip fotoğrafa sağ tık basıp "Masaüstü arka planı olarak ayarla"ya basarsan olacaktır.attığın resmin wallpaper yapamıyorum logosuz nerden bulabilirim
farklı kaydet diyince fotoyu indirmiyor masaüstünde sağ tık basıncada olmuyor şununla aç diyip resimlerden açıyım diyorum oda olmuyorLinke gir, fotoğrafın üstüne tıklayıp sağ tık bastıktan sonra farklı kaydet. Daha sonra kaydettiğin yere gidip fotoğrafa sağ tık basıp "Masaüstü arka planı olarak ayarla"ya basarsan olacaktır.
farklı kaydet diyince fotoyu indirmiyor masaüstünde sağ tık basıncada olmuyor şununla aç diyip resimlerden açıyım diyorum oda olmuyor
Bilmeyenler için yaptım rehberi zaten. Rehberler açılan konuda bilgi sahibi olmayan kişileri ilgilendirir genellikle.Instagram da 1 saat gezince çıkan programlardan bilmeyenler için güzel rehber
Demek istediğim bilmeyenlerin olacağını pek sanmıyorumdu ama buna rağmen bilmeyenler varsa güzel rehberDiğerini bulamadım.Yeniden Yönlendirme Bildirimi
www.google.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilmeyenler için yaptım rehberi zaten. Rehberler açılan konuda bilgi sahibi olmayan kişileri ilgilendirir genellikle.
Rainmeterdan da aynısını yapabiliyorsun cokProgramın adı başlıkta da yazdığı gibi TranslucentTB.
Google'a aratarak indirebilirsiniz bir çok sitede mevcut.
Program düşük ram ve işlemci kullanarak sisteminizi yormuyor. Sadece bir kaç MB ram kullanıyor.
Örneklerdeki gibi şeffaf olması için yapmanı gereken tek şey programı kurmak.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Örneklerdeki Arka Planları isteyenler için link bırakıyorum;
Ekstra olarak görev çubuğundaki simgeleri ortaya almak isteyenler için de göstereyim;
Görev çubuğuna sağ tık basıyoruz.
"Araç Çubukları" ve oradan da "Bağlantılar"ı seçiyoruz.
Açtıktan sonra görev çubuğunun sağ tarafında iki çizgi ve "Bağlantılar" yazacaktır.
Alıntıyı görüntüle
2 çizgiden fare ile tutup en sola taşıyoruz ve simgeler görev çubuğunun sağ tarafından çıkıyor
Alıntıyı görüntüle
Yine aynı şekilde (bu örnektekine göre konuşuyorum) Chrome simgesinin yanındaki iki çizgiden tutup ortaya taşıyoruz.
En soldaki bağlantı yazısını "Bağlantılar"ın üzerine sağ tıklayıp metni göster ve başlığı göster'e tıklayarak (eğer tikli ise) yok edebilirsiniz.