Merhabalar ekran kartım Rx-580 aşağıda gönderdiğim ss ile windowsun kendi uygulama resimleri aşırı kalitesiz ve tırtıklı oluyor aynı sorunu Ark Survival Evolved oyunda uzak mesafedeki ağaçlarda yaşıyorum sanki anti aliasing problemi var gibi.
Aynı sorun bendede var rx 6600 ve 1080p monitör kullanıyorum kenar keskinleştirme açsam dahi aynı sorun olmaya devam ediyor çözebilirsen lütfen banada söyleMerhabalar ekran kartım Rx-580 aşağıda gönderdiğim ss ile windowsun kendi uygulama resimleri aşırı kalitesiz ve tırtıklı oluyor aynı sorunu Ark Survival Evolved oyunda uzak mesafedeki ağaçlarda yaşıyorum sanki anti aliasing problemi var gibi.
Cozebildin miAynı sorun bendede var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çözümü bilen varsa aydınlatsın bizi
ÇözemedimCozebildin mi
adam amd ekran kartı ile olan sorundan bahsediyor sen nvidia ayarı gösteriyorsun.Nvidia ayarlarından görüntü önayarlarını benim tercihime önem ver yap ve kaliteyi seç, düzelmezse Windows arama çubuğuna Windows'un görünümünü ve performansını ayarla yaz, görsel efektler kısmına gel ve en iyi görünüm için ayarla kutucuğunu tikle.
Dikkat etmedim, pardon.adam amd ekran kartı ile olan sorundan bahsediyor sen nvidia ayarı gösteriyorsun.
Mantık aynı, aynı şeyler AMD'de de var. Bulabilir aslında ben bilmiyorum o tarafları pek.Dikkat etmedim, pardon.
Dediğiniz gibi amd'de de var hocam aynı ayar. Arama kısmına "Windows'un görünümünü ve performansını ayarla" yazarak bulabilir.Dikkat etmedim, pardon.
Mantık aynı, aynı şeyler AMD'de de var. Bulabilir aslında ben bilmiyorum o tarafları pek.
Amd uygulamasında bulamadımDikkat etmedim, pardon.
Mantık aynı, aynı şeyler AMD'de de var. Bulabilir aslında ben bilmiyorum o tarafları pek.
NeredeDediğiniz gibi amd'de de var hocam aynı ayar. Arama kısmına "Windows'un görünümünü ve performansını ayarla" yazarak bulabilir.
Hocam windows'un arama kısmına yazdınız mı dediğimi?Amd uygulamasında bulamadım
Nerede