Windows 10 - Sürekli Değişen Kilit Ekranı

janK

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar Merhaba,
Birkaç kişinin bilgisayarında görmüştüm windows 10 olan bilgisayarda kilit ekranı resmi sürekli değişiyordu. Hatta sağ üstte bu resmi beğendiniz mi vs yazıyordu. Kendi bilgisayarımda böyle bir ayarın olduğunu bulamadım yardımcı olurmusunuz? Teşekkür ederim.
1714153224947.png

Otomatik yapıyor diye biliyorum ben.

Arkadaşlar Merhaba,
Birkaç kişinin bilgisayarında görmüştüm windows 10 olan bilgisayarda kilit ekranı resmi sürekli değişiyordu. Hatta sağ üstte bu resmi beğendiniz mi vs yazıyordu. Kendi bilgisayarımda böyle bir ayarın olduğunu bulamadım yardımcı olurmusunuz? Teşekkür ederim.
Alıntıyı görüntüle
spot ışığı yapınca olmuyor mu işte

benimkide otomatik degisiyor format attigimdan beri boyle ayar falan yapmadim win11

sadece ekte olan fotoğrafta dağ,göl var başka değişen yok yeniden mi başlatmam lazım?
yaptığın her ayarda yeniden başlatmak tavsiye ediliyor zaten hep başlat kilidi girme biraz izle

Zamanla değişiyor. Her yeniden başlatmada değişmiyor. Bide o resimleri internetten gösteriyor. Yani Windows içinde kayıtlı resimler değil.

Ekler

• 2.PNG
    2.PNG
    10.9 KB · Hit: 30
Son düzenleme:
wifi ayarlarında tarifeli bağlantı aktif mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oda olmazsa bunu uygulayabilirsin
Öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ediyorum. Videodaki ayarda bende de show komutundaydı diğer dosyaları da sildim fakat yine de düzelmedi.
Tarifeli bağlantı da kapalı.

Geri