RedStar FC
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 243
merhaba. sürekli birşeyler siliyorum pc'den ama nedense disk alanı hep azalıyor.. bunu çözmenin bir yolu yok mu? kendi kendine disk doluyor gibi..
Everything https://www.voidtools.com/tr-tr/ indirip bak neyin doldurduğunamerhaba. sürekli birşeyler siliyorum pc'den ama nedense disk alanı hep azalıyor.. bunu çözmenin bir yolu yok mu? kendi kendine disk doluyor gibi..
Hibernate dosyasını diyorsun işteC de bir tane dosya var adini hatirlamiyorum. o dosya durdukca boyutunu yukseltiyor. o dosyanin ismini degistirince dosya boyutu buyumeyi kesiyordu.
bluestacks yüklü ve en tepede o var şu an? Data_0.vdi dosya adı . boyut da 39.502.848 kb olarak görünüyor? bu programın dataları nereden silinir?Everything https://www.voidtools.com/tr-tr/ indirip bak neyin doldurduğuna
onu şimdilik atladım, belki en son aşamada yaparım.Windows ssd yer açma sorunu
Hazırda Bekleme(Karma Uyku) Özelliğini Kapatabilirsin. Bunu devre dışı bırakmak için başlattan komut istemini yönetici olarak çalıştır powercfg.exe /hibernate off komutunu girin. Sistem Geri Yüklemeyi de eğer riskini alıp kullanmayacaksan kapatabilirsin. Sanal Bellek Eğer sistemde yeteri kadar ramforum.donanimhaber.com
bluestacks içeriğnde durum şöyle:Windows ssd yer açma sorunu
Hazırda Bekleme(Karma Uyku) Özelliğini Kapatabilirsin. Bunu devre dışı bırakmak için başlattan komut istemini yönetici olarak çalıştır powercfg.exe /hibernate off komutunu girin. Sistem Geri Yüklemeyi de eğer riskini alıp kullanmayacaksan kapatabilirsin. Sanal Bellek Eğer sistemde yeteri kadar ramforum.donanimhaber.com
az önce denedim, PC tepki vermiyor o konuta? powercfg.exe /hibernate bu şekilde de denedim açılmıyor konut ekranı powercfg.exe böyle de denedim açmıorWindows ssd yer açma sorunu
az önce denedim, PC tepki vermiyor o konuta? powercfg.exe /hibernate bu şekilde de denedim açılmıyor konut ekranı powercfg.exe böyle de denedim açmıor